30 AĞUSTOS BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2021 - 10:15, Güncelleme: 29.08.2021 - 10:15
 

30 AĞUSTOS BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Ağustos zaferinin 99. Yıl dönümü dolaysıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tutal mesajında, 30 Ağustos’un tarihi bir dönüm noktası olduğunu, bu mukaddes toprakların ilelebet Türk yurdu olduğunun tüm dünyaya bir kez daha duyurulduğu gün olduğunu söyledi.   Başkan Tutal mesajının devamında şu ifadelere yer verdi, “inancı, azmi, vatan sevgisi, maneviyatı ve adanmışlığıyla yoğrulan aziz milletimiz, 30 Ağustos’ta bu toprakları bizlere vatan kılan son zaferin altına imzasını atmıştır. 99 yıl önce zor şartlar altında birlik ve beraberlik içerisinde ordusuyla bütünleşen milletimiz, 30 Ağustos’ta dünyada eşi görülmemiş bir zafer kazanarak bu mukaddes vatanın ilelebet Türk yurdu olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. 30 Ağustos, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurtuluş savaşının taçlandığı bir zaferdir. Zorlu bir milli mücadele döneminden sonra tükenme noktasına gelen milletimizin küllerinden yeniden doğduğu gün olan 30 Ağustos, ülkemizin düşman işgalinden kurtulduğu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen gündür. 30 Ağustos, dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun vatan savunması ve bağımsızlığımız için canını ve malını feda edenlerin kazandığı şanlı bir zaferdir.   İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez” sözünü şiar edinerek, tarihi, şanlı zaferlerle dolu olan ecdadımızın bizlere miras bıraktığı, her bir karış toprağı şehitlerimizin kanları ile sulanan bu mukaddes vatanı korumak, yüceltmek, daha aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun silah arkadaşlarını ve tüm şühedamızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Ağustos zaferinin 99. Yıl dönümü dolaysıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tutal mesajında, 30 Ağustos’un tarihi bir dönüm noktası olduğunu, bu mukaddes toprakların ilelebet Türk yurdu olduğunun tüm dünyaya bir kez daha duyurulduğu gün olduğunu söyledi.

 

Başkan Tutal mesajının devamında şu ifadelere yer verdi, “inancı, azmi, vatan sevgisi, maneviyatı ve adanmışlığıyla yoğrulan aziz milletimiz, 30 Ağustos’ta bu toprakları bizlere vatan kılan son zaferin altına imzasını atmıştır. 99 yıl önce zor şartlar altında birlik ve beraberlik içerisinde ordusuyla bütünleşen milletimiz, 30 Ağustos’ta dünyada eşi görülmemiş bir zafer kazanarak bu mukaddes vatanın ilelebet Türk yurdu olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. 30 Ağustos, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurtuluş savaşının taçlandığı bir zaferdir. Zorlu bir milli mücadele döneminden sonra tükenme noktasına gelen milletimizin küllerinden yeniden doğduğu gün olan 30 Ağustos, ülkemizin düşman işgalinden kurtulduğu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen gündür. 30 Ağustos, dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun vatan savunması ve bağımsızlığımız için canını ve malını feda edenlerin kazandığı şanlı bir zaferdir.

 

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez” sözünü şiar edinerek, tarihi, şanlı zaferlerle dolu olan ecdadımızın bizlere miras bıraktığı, her bir karış toprağı şehitlerimizin kanları ile sulanan bu mukaddes vatanı korumak, yüceltmek, daha aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun silah arkadaşlarını ve tüm şühedamızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.