Hafif sanayi bölgesine mescit

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2021 - 11:00, Güncelleme: 31.08.2021 - 11:00
 

Hafif sanayi bölgesine mescit

Gün geçtikçe gelişen Seydişehir hafif sanayi bölgesinde sanayi iş yerleri bulunan Günaydınlar Ltd. Şti. bölge halkının yararlanması için yaptırdığı mescit inşaatı devam ediyor.

Yeni otogar Antalya giriş yolu üzerinde bulunan ve bu caddede Jandarma İlçe binası, TÜVTÜRK binası, Taşıyıcılar Kooperatifi, Hububat Borsasının bulunması, Ticaret ve Sanayi Odasının da bu alanda hizmet binasını yapacak olması caddeye bir hareket getirmişti. Mehmet Gülpınar’a ait Günaydınlar Ltd. Şti. yaptırdığı 3 etaplı sanayi iş yerlerinin tamamının hizmete geçmesi ile yeni otogarın bulunduğu bu alanın yanında Adliye Sarayının da yapılacak olması bu bölge ilçemiz için yeni bir cazibe alanı oluşturuyor. Seydişehir Toroslar Haber: Arzu Saylam  
Gün geçtikçe gelişen Seydişehir hafif sanayi bölgesinde sanayi iş yerleri bulunan Günaydınlar Ltd. Şti. bölge halkının yararlanması için yaptırdığı mescit inşaatı devam ediyor.

Yeni otogar Antalya giriş yolu üzerinde bulunan ve bu caddede Jandarma İlçe binası, TÜVTÜRK binası, Taşıyıcılar Kooperatifi, Hububat Borsasının bulunması, Ticaret ve Sanayi Odasının da bu alanda hizmet binasını yapacak olması caddeye bir hareket getirmişti.

Mehmet Gülpınar’a ait Günaydınlar Ltd. Şti. yaptırdığı 3 etaplı sanayi iş yerlerinin tamamının hizmete geçmesi ile yeni otogarın bulunduğu bu alanın yanında Adliye Sarayının da yapılacak olması bu bölge ilçemiz için yeni bir cazibe alanı oluşturuyor.

Seydişehir Toroslar Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.