sçim

KETENLİ DERNEĞİNDEN FESTİVALE DAVET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2021 - 10:05, Güncelleme: 01.09.2021 - 10:05
 

KETENLİ DERNEĞİNDEN FESTİVALE DAVET

KETENLİ DERNEĞİNDEN FESTİVALE DAVET

Ketenli Dernek Başkanı yaptığı açıklamada her yıl düzenlemiş oldukları Festivali geçen sene Pandemi dolasıyla ertelediklerini belirtirken bu yıl inşAllah tüm tedbirleri alarak Proğramı gerçekleştireceklerini dile getirdi. Proğramı geniş açık bir alanda gerçekleştireceklerini Sosyal Mesafe ve Maskeye Dikkat edeceklerini belirtirken alan girişinde Maske Dağıtımı dahi yapılacağını Proğrama Aşısız veya PRC Testsiz kimsenin alınmayacağını belirtti. Festivale 20 Bine yakın kişinin katılım sağlanmasını beklediklerini dile getiren Başkan KACAROĞLU Konya ve Seydişehir’de aşılanmanın artmasını sağlamak amacıyla Yetkililerle görüşüp Festival alanında AŞILAMA Yapılmasını talep edeceklerini belirtti.   İşte Festival Proğramı:   Havva ÖĞÜT - 8 EKİM CUMA / Saat - 20:00 Sedat UÇAN - 9 EKİM CUMARTESİ / Saat - 20:00 Hüseyin KAĞIT - 10 EKİM PAZAR / Saat- 19:00
KETENLİ DERNEĞİNDEN FESTİVALE DAVET

Ketenli Dernek Başkanı yaptığı açıklamada her yıl düzenlemiş oldukları Festivali geçen sene Pandemi dolasıyla ertelediklerini belirtirken bu yıl inşAllah tüm tedbirleri alarak Proğramı gerçekleştireceklerini dile getirdi. Proğramı geniş açık bir alanda gerçekleştireceklerini Sosyal Mesafe ve Maskeye Dikkat edeceklerini belirtirken alan girişinde Maske Dağıtımı dahi yapılacağını Proğrama Aşısız veya PRC Testsiz kimsenin alınmayacağını belirtti. Festivale 20 Bine yakın kişinin katılım sağlanmasını beklediklerini dile getiren Başkan KACAROĞLU Konya ve Seydişehir’de aşılanmanın artmasını sağlamak amacıyla Yetkililerle görüşüp Festival alanında AŞILAMA Yapılmasını talep edeceklerini belirtti.

 

İşte Festival Proğramı:

 

Havva ÖĞÜT - 8 EKİM CUMA / Saat - 20:00

Sedat UÇAN - 9 EKİM CUMARTESİ / Saat - 20:00

Hüseyin KAĞIT - 10 EKİM PAZAR / Saat- 19:00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.