sçim

Seydişehir de Kaçak kazı yapan 3 kişi yakalandı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 07:09, Güncelleme: 05.09.2021 - 07:09
 

Seydişehir de Kaçak kazı yapan 3 kişi yakalandı.

Seydişehir de Kaçak kazı yapan 3 kişi yakalandı.

Konyanın Seydişehir ilçesi Tepecik Mahallesinde bulunan sit alaninda kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.   Alınan bilğiye göre Seydişehir İlçe Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştiren devriyesi sırasında Tepecik Mahallesinde bulunan sit alanı içerisinde bölgede A. Y.,N. K. ve M. C. isimli şahıslar bölgede kaça kazı yaparken suçüstü yakalandılar   Olayda Zanlıların yanında 1 Adet kazma,1 Adet kürek,1 Adet keser,3 Adet Kova ele geçirildi.   Kaçak kazı ile ilgili olarak yakalanan Şüpheli A. Y.,N. K. ve M. C. gözaltına alındıktan sonra alınan ifadelerinin ardınan Adliyeye sevk edildi Olayla ilğili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.. Şahısların alınan ifadelerinde aynı bölgeyi yakın zamand a yine kazdıklarını itiraf ettikleri öğrenidi.
Seydişehir de Kaçak kazı yapan 3 kişi yakalandı.

Konyanın Seydişehir ilçesi Tepecik Mahallesinde bulunan sit alaninda kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

 

Alınan bilğiye göre Seydişehir İlçe Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştiren devriyesi sırasında Tepecik Mahallesinde bulunan sit alanı içerisinde bölgede A. Y.,N. K. ve M. C. isimli şahıslar bölgede kaça kazı yaparken suçüstü yakalandılar

 

Olayda Zanlıların yanında 1 Adet kazma,1 Adet kürek,1 Adet keser,3 Adet Kova ele geçirildi.

 

Kaçak kazı ile ilgili olarak yakalanan Şüpheli A. Y.,N. K. ve M. C. gözaltına alındıktan sonra alınan ifadelerinin ardınan Adliyeye sevk edildi

Olayla ilğili geniş çaplı soruşturma başlatıldı..

Şahısların alınan ifadelerinde aynı bölgeyi yakın zamand a yine kazdıklarını itiraf ettikleri öğrenidi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.