Başkan Geldi Sıra Heyette

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 11:13, Güncelleme: 05.09.2021 - 11:13
 

Başkan Geldi Sıra Heyette

Hafta sonu T.C Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı, Sn. Prof. Dr. İsmail Demir Seydişehir ve Beyşehir’i ziyaret etti.

Seydişehir’de SSG Alüminyum , Beyşehir’de Huğlu Av Kooperatifi ve Ermox silah fabrikalarında incelemelerde bulunan başkan Demir , bölgenin Alüminyum ve Silah sanayiindeki durumu ile ilgili geniş kapsamlı bir brifing verdi . Bölgedeki potansiyeli müşahede eden Prof. Dr. İsmail Demir, ekim ayında bölgeye teknik bir heyet göndererek, bölgenin potansiyeli ile ilgili bir vizyon bir yol haritası çıkarılması talimatı vereceğini söyledi. Başkan Demir, 2 gün süren iş ve gezi programlarında; Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe ‘yi, Seydi Şifa ve Küpe dağı Termal tesislerini ve Beyşehir’deki Eşrefoğlu Camisini de ziyaret etti. MUSİADSEYDİBEY yönetim kurulu şube başkanı Yasir Dumlupınar: “Bölgemizde görülmesi gereken nice güzellikleri ve incelenmesi gereken nice sanayi yatırımlarını bir başka programda ziyaret etmek üzere, kıymetli başkanımızdan teknik heyet raporu sonrası yapacakları ziyaret için tekrar söz alıp, kendilerini Ankara’ya uğurladık. Yoğun programına rağmen, hafta sonu ailesinden vakit ayırarak Ankara’dan buralara kadar gelme nezaketinde bulunan kıymetli başkanımız Prof. Dr. İsmail Demir ‘e , ziyaretler kapsamında misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayan üyelerimiz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi başkanı Naci Tanik ‘a , Ermox Silah Sanayii Yön. Kur. Bşk. Abdullah Kenar‘a , SSG Alüminyum Yön. Kur. Bşk. İbrahim Gönenç ‘e ve Tınaztepe mağarası tesisleri sahibi Bayram Çelmeli ‘ye çok teşekkür ediyoruz .” dedi.  
Hafta sonu T.C Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı, Sn. Prof. Dr. İsmail Demir Seydişehir ve Beyşehir’i ziyaret etti.

Seydişehir’de SSG Alüminyum , Beyşehir’de Huğlu Av Kooperatifi ve Ermox silah fabrikalarında incelemelerde bulunan başkan Demir , bölgenin Alüminyum ve Silah sanayiindeki durumu ile ilgili geniş kapsamlı bir brifing verdi .

Bölgedeki potansiyeli müşahede eden Prof. Dr. İsmail Demir, ekim ayında bölgeye teknik bir heyet göndererek, bölgenin potansiyeli ile ilgili bir vizyon bir yol haritası çıkarılması talimatı vereceğini söyledi.

Başkan Demir, 2 gün süren iş ve gezi programlarında; Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe ‘yi, Seydi Şifa ve Küpe dağı Termal tesislerini ve Beyşehir’deki Eşrefoğlu Camisini de ziyaret etti.

MUSİADSEYDİBEY yönetim kurulu şube başkanı Yasir Dumlupınar: “Bölgemizde görülmesi gereken nice güzellikleri ve incelenmesi gereken nice sanayi yatırımlarını bir başka programda ziyaret etmek üzere, kıymetli başkanımızdan teknik heyet raporu sonrası yapacakları ziyaret için tekrar söz alıp, kendilerini Ankara’ya uğurladık.

Yoğun programına rağmen, hafta sonu ailesinden vakit ayırarak Ankara’dan buralara kadar gelme nezaketinde bulunan kıymetli başkanımız Prof. Dr. İsmail Demir ‘e , ziyaretler kapsamında misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayan üyelerimiz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi başkanı Naci Tanik ‘a , Ermox Silah Sanayii Yön. Kur. Bşk. Abdullah Kenar‘a , SSG Alüminyum Yön. Kur. Bşk. İbrahim Gönenç ‘e ve Tınaztepe mağarası tesisleri sahibi Bayram Çelmeli ‘ye çok teşekkür ediyoruz .” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.