Konya Sağlık Müdürü Koç, Seydişehir’in sağlık sorunlarına çözüm getirecek projeleri inceledi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 02:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 02:17
 

Konya Sağlık Müdürü Koç, Seydişehir’in sağlık sorunlarına çözüm getirecek projeleri inceledi

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Seydişehir’de yapımı süren sağlık yatırımlarını inceledi, tamamlandığında sağlık hizmeti sorunlarının tamamının çözüleceğini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile Seydişehir’de bulunan sağlık tesislerinde inceleme yaptı, çalışanlarla görüştü. Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler, Seydişehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının (75 Yataklı) yapılacağı arsa başta olmak üzere ilçede halen yapımı devam eden Seydişehir 1 Nolu ASM (8 Hekimli) ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlıklı Hayat Merkezi, kısa bir süre içerisinde hizmet sunmaya başlayacak olan 1 Nolu 112 ASHİ ve ihale aşamasında olan Seydişehir 2 Nolu ASM (7 Hekimli) ile 112 ASHİ projelerini de yerinde görerek inşaat ve projelerin son durumları ile ilgili bilgi aldı. Seydişehir Devlet Hastanesini de ziyaret eden Koç, hastanede başhekimlik görevine başlayan Uz. Dr. Havva Turaç ve yeni dönemde görev yapacak olan hastane idarecileri ile bir araya gelerek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Prof. Dr. Koç, Seydişehir Devlet Hastanesi’nin yoğun bir şekilde hizmet verdiğini ve yatak doluluk oranlarının yüksek olduğunu vurgulayarak, hastanenin bütün birimleri ile rolünden istenen sağlık hizmetlerini karşılamak mecburiyetinde olduğunu ifade etti.  Prof. Dr. Koç, 75 yataklı Seydişehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, ilçe sağlık müdürlüğü, aile sağlığı merkezi ve sağlıklı hayat merkezinin de içerisinde barındıran projenin de hayata geçirilmesi ile birlikte Seydişehir’de sağlık hizmeti sorununun tamamen çözüme kavuşacağını söyledi. Prof. Dr. Koç, projeler ile birlikte hem çalışan memnuniyetinin hem de hasta memnuniyetinin daha da üst seviyelere çıkacağını ifade etti. Seydişehir Devlet Hastanesi değerlendirmelerinin ardından İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer ile birlikte ilçe sağlık müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret ederek görev başında bulunan sağlık çalışanları ile sohbet eden Prof. Dr. Koç, aşılama çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Prof. Dr. Koç son olarak 1 ve 2 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret ederek çalışanların sorunlarını dinledi.
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Seydişehir’de yapımı süren sağlık yatırımlarını inceledi, tamamlandığında sağlık hizmeti sorunlarının tamamının çözüleceğini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile Seydişehir’de bulunan sağlık tesislerinde inceleme yaptı, çalışanlarla görüştü. Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler, Seydişehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının (75 Yataklı) yapılacağı arsa başta olmak üzere ilçede halen yapımı devam eden Seydişehir 1 Nolu ASM (8 Hekimli) ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlıklı Hayat Merkezi, kısa bir süre içerisinde hizmet sunmaya başlayacak olan 1 Nolu 112 ASHİ ve ihale aşamasında olan Seydişehir 2 Nolu ASM (7 Hekimli) ile 112 ASHİ projelerini de yerinde görerek inşaat ve projelerin son durumları ile ilgili bilgi aldı.

Seydişehir Devlet Hastanesini de ziyaret eden Koç, hastanede başhekimlik görevine başlayan Uz. Dr. Havva Turaç ve yeni dönemde görev yapacak olan hastane idarecileri ile bir araya gelerek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Koç, Seydişehir Devlet Hastanesi’nin yoğun bir şekilde hizmet verdiğini ve yatak doluluk oranlarının yüksek olduğunu vurgulayarak, hastanenin bütün birimleri ile rolünden istenen sağlık hizmetlerini karşılamak mecburiyetinde olduğunu ifade etti. 

Prof. Dr. Koç, 75 yataklı Seydişehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, ilçe sağlık müdürlüğü, aile sağlığı merkezi ve sağlıklı hayat merkezinin de içerisinde barındıran projenin de hayata geçirilmesi ile birlikte Seydişehir’de sağlık hizmeti sorununun tamamen çözüme kavuşacağını söyledi.

Prof. Dr. Koç, projeler ile birlikte hem çalışan memnuniyetinin hem de hasta memnuniyetinin daha da üst seviyelere çıkacağını ifade etti.

Seydişehir Devlet Hastanesi değerlendirmelerinin ardından İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer ile birlikte ilçe sağlık müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret ederek görev başında bulunan sağlık çalışanları ile sohbet eden Prof. Dr. Koç, aşılama çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Prof. Dr. Koç son olarak 1 ve 2 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret ederek çalışanların sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.