BAŞKAN TUTAL BİLGEHANE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2021 - 09:55, Güncelleme: 17.09.2021 - 09:55
 

BAŞKAN TUTAL BİLGEHANE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan Bilgehane’de incelemelerde bulundu.

Başkan Tutal, arsa tahsisi Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan Bilgihane’nin tamamlandığını ve 4 Ekim tarihinde öğrencilerine kapılarını açacağını kaydetti. Bilgehane’de kayıtların ücretsiz olduğunu ve onlinekayıt yapıldığını ifade eden Tutal; “4 Ekim tarihinde eğitime başlayacak olan Bilgihane’de 2021- 2022 eğitim ve öğretim yılı süresinde eğitimler yüz yüze ve uzaktan eğitim şeklinde olacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız atabeygenclik.konya.bel.tr internette adreslerinden başvuru yaparak kayıt olabilir, 0332 205 40 15 numaralı telefondan bilgi ve yardım alabilirler” ifadelerini kullandı.  Seydişehir’e kazandırılan Bilgehane’nin öğrencilerin milli ve manevi değerleri özümsemesi anlamında büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Tutal; “Bilgehanelerde 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze ve uzaktan eğitim modeli ile milli ve manevî eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler olmak üzere üç başlıkta eğitim verilecek. Ayrıca lise mezunlarımız için proje kapsamında YKS ( TYT-AYT ) sınavına hazırlık eğitimi de verilecektir. Bilgehane’lerimiz sorgulayan, bilgi, irade, duygu ve eylem bütünlüğü içerisinde hareket eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan eğitim merkezli, anlayış, saygı ve sevgi çerçevesinde, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurabilen nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlayacaktır. 6 derslik, 2 atölye, 1 toplantı salonu, 1 adet kodlama sınıfı ve spor salonundan oluşan merkezimizde kayıtlar 31 Eylül tarihine kadar uzatılmıştır” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan Bilgehane’de incelemelerde bulundu.

Başkan Tutal, arsa tahsisi Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan Bilgihane’nin tamamlandığını ve 4 Ekim tarihinde öğrencilerine kapılarını açacağını kaydetti.

Bilgehane’de kayıtların ücretsiz olduğunu ve onlinekayıt yapıldığını ifade eden Tutal; “4 Ekim tarihinde eğitime başlayacak olan Bilgihane’de 2021- 2022 eğitim ve öğretim yılı süresinde eğitimler yüz yüze ve uzaktan eğitim şeklinde olacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız atabeygenclik.konya.bel.tr internette adreslerinden başvuru yaparak kayıt olabilir, 0332 205 40 15 numaralı telefondan bilgi ve yardım alabilirler” ifadelerini kullandı. 

Seydişehir’e kazandırılan Bilgehane’nin öğrencilerin milli ve manevi değerleri özümsemesi anlamında büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Tutal; “Bilgehanelerde 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze ve uzaktan eğitim modeli ile milli ve manevî eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler olmak üzere üç başlıkta eğitim verilecek. Ayrıca lise mezunlarımız için proje kapsamında YKS ( TYT-AYT ) sınavına hazırlık eğitimi de verilecektir. Bilgehane’lerimiz sorgulayan, bilgi, irade, duygu ve eylem bütünlüğü içerisinde hareket eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan eğitim merkezli, anlayış, saygı ve sevgi çerçevesinde, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurabilen nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlayacaktır. 6 derslik, 2 atölye, 1 toplantı salonu, 1 adet kodlama sınıfı ve spor salonundan oluşan merkezimizde kayıtlar 31 Eylül tarihine kadar uzatılmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.