“TEMİZ SU, YEŞİL VATAN” EĞİTİM TIRI SEYDİŞEHİR’DE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2021 - 02:27, Güncelleme: 17.09.2021 - 02:27
 

“TEMİZ SU, YEŞİL VATAN” EĞİTİM TIRI SEYDİŞEHİR’DE

Devlet Su İşleri (DSİ) ve KOSKİ Genel Müdürlüğü Koordinasyonunda Su Elçileri Derneği tarafından çevre ve su konularında bilinçlendirme yapılması amacıyla oluşturulan mobil eğitim tırı Seydişehir’de çocuklarla buluştu.

“Temiz su, yeşil vatan” sloganıyla yola çıkan Milli İrade Meydanında ziyarete açılan eğitim tırında suyun önemi ve bilinçli kullanımı anlatıldı. Eğitim tırına çocuklar da büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal da eğitim tırını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi ve su kaynaklarının korunması, tasarrufu ve bilinçli kullanımı noktasında herkese büyük görevler düştüğünü kaydetti. Suyun insan ve diğer canlılar için hayati önem taşıdığını belirten Tutal; “suyun öneminin genç nesillere anlatılması, bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla hayata geçirilen eğitim tırı projesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Su kaynaklarını korumak, suyu bilinçli kullanmak ve doğamızı daha sağlıklı ve temiz olarak geleceğe taşımak için bizlere çok büyük görevler düşüyor. Çocuklara da bu bilinci aşılamamız çok önemli. Her şey gelecek nesillere temiz su, yeşil vatan bırakmak için. Bütün gayretimiz ve çalışmalarımız buna yöneliktir. Yaşadığımız ilçeyi, şehri, kaynaklarımızı korumak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak hepimizin onlara karşı olan borcudur” ifadelerini kullandı. Suyu verimli ve tasarruflu kullanmalıyız diyen Başkan Tutal; “hepimiz israftan uzak durmalıyız. Bu ülkeyi, bu gezegeni biz sizlere emanet edeceğiz. Bunları sizler verimli kullanarak, koruyacaksınız “dedi.    
Devlet Su İşleri (DSİ) ve KOSKİ Genel Müdürlüğü Koordinasyonunda Su Elçileri Derneği tarafından çevre ve su konularında bilinçlendirme yapılması amacıyla oluşturulan mobil eğitim tırı Seydişehir’de çocuklarla buluştu.

“Temiz su, yeşil vatan” sloganıyla yola çıkan Milli İrade Meydanında ziyarete açılan eğitim tırında suyun önemi ve bilinçli kullanımı anlatıldı. Eğitim tırına çocuklar da büyük ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal da eğitim tırını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi ve su kaynaklarının korunması, tasarrufu ve bilinçli kullanımı noktasında herkese büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Suyun insan ve diğer canlılar için hayati önem taşıdığını belirten Tutal; “suyun öneminin genç nesillere anlatılması, bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla hayata geçirilen eğitim tırı projesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Su kaynaklarını korumak, suyu bilinçli kullanmak ve doğamızı daha sağlıklı ve temiz olarak geleceğe taşımak için bizlere çok büyük görevler düşüyor. Çocuklara da bu bilinci aşılamamız çok önemli. Her şey gelecek nesillere temiz su, yeşil vatan bırakmak için. Bütün gayretimiz ve çalışmalarımız buna yöneliktir. Yaşadığımız ilçeyi, şehri, kaynaklarımızı korumak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak hepimizin onlara karşı olan borcudur” ifadelerini kullandı.

Suyu verimli ve tasarruflu kullanmalıyız diyen Başkan Tutal; “hepimiz israftan uzak durmalıyız. Bu ülkeyi, bu gezegeni biz sizlere emanet edeceğiz. Bunları sizler verimli kullanarak, koruyacaksınız “dedi.




 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.