TARAŞÇI, KETENLİ VE GÖKÇEHÜYÜK MAHALLE YOLLARI YAPILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 04:25, Güncelleme: 22.09.2021 - 04:25
 

TARAŞÇI, KETENLİ VE GÖKÇEHÜYÜK MAHALLE YOLLARI YAPILIYOR

Taraşçı, Ketenli ve Gökçehüyük mahallelerinin yolları, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi arasında imzalanan ortak hizmet protokolü çerçevesinde yapımına başlanılan mahalle yollarından Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerinin yolları tamamlandı, Ketenli Mahallesinin yollarının yapımına da yakın zamanda başlanılarak 2021 yılın sonuna kadar tamamlanacak. İmzalanan protokol çerçevesinde ilk olarak Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerinin yollarının sıcak asfalt ile birlikte konfora kavuştuğunu, Seydişehir Belediyesi tarafından da kaldırım ve bordür çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli Mahallesinin giriş yolu olan 1 km’lik kısımda çalışmaların yakın zamanda başlayacağını ve 2021 yılı sonuna kadar tamamlanarak konfora kavuşacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 2021 yılı çalışma programı kapsamında Seydişehir’de ilk olarak Orta Karaviran, Karabulak, Taraşçı, Gökçehüyük ve Ketenli yollarının yapılmasının talep edildiğini söyleyen Başkan Tutal, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Orta Karaviran, Taraşçı, Karabulak, Gökçehüyük ve Ketenli mahallelerimizin yollarının yapılması hususunda Büyükşehir Belediyemize taleplerimizi ilettik. Ancak planlanan program neticesinde 3 mahallenin yollarının yapılabileceği belirtilmiştir. Bu kapsamda da Ketenli, Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerimizin yollarının 2021 yılı içerisinde öncelikli olarak yapılmasını tercih ederek bu bağlamda karar aldık. Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerimizin yollarının yapımını tamamladık ve şu anda belediyemiz tarafından kaldırım ve bordür çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Ketenli Mahallemizde yürüteceğimiz çalışmalarımız da inşallah yakın zamanda belediyemizin koordinesinde başlayacak ve 2021 yılı içerisinde tamamlanacak. Bu vesileyle mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle Seydişehir’de yapılan her bir yatırımın koordineli bir şekilde yapıldığının altını çizen Başkan Tutal, “alt yapıdan üst yapıya, park ve bahçelerden sosyal tesislere kadar her bir yatırım, Büyükşehir ve Belediyemiz koordinesiyle yapılmaktadır. Herhangi bir STK’mızın, üçüncü şahısların veya kurumlarımızın talepleri, bireysel olarak değil, Belediyemiz ile Büyükşehir Belediyesinin yaptığı işbirliği ve imzalanan protokoller çerçevesinde yapılmaktadır. Bu anlamda da uzun zamandır görüşmelerini ve planlamasını yaptığımız, Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerimizin yollarını tamamladık ve Ketenli Mahallemizin yollarının yapımına da yakın zamanda başlanılacaktır” dedi.  
Taraşçı, Ketenli ve Gökçehüyük mahallelerinin yolları, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi arasında imzalanan ortak hizmet protokolü çerçevesinde yapımına başlanılan mahalle yollarından Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerinin yolları tamamlandı, Ketenli Mahallesinin yollarının yapımına da yakın zamanda başlanılarak 2021 yılın sonuna kadar tamamlanacak.

İmzalanan protokol çerçevesinde ilk olarak Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerinin yollarının sıcak asfalt ile birlikte konfora kavuştuğunu, Seydişehir Belediyesi tarafından da kaldırım ve bordür çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli Mahallesinin giriş yolu olan 1 km’lik kısımda çalışmaların yakın zamanda başlayacağını ve 2021 yılı sonuna kadar tamamlanarak konfora kavuşacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 2021 yılı çalışma programı kapsamında Seydişehir’de ilk olarak Orta Karaviran, Karabulak, Taraşçı, Gökçehüyük ve Ketenli yollarının yapılmasının talep edildiğini söyleyen Başkan Tutal, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Orta Karaviran, Taraşçı, Karabulak, Gökçehüyük ve Ketenli mahallelerimizin yollarının yapılması hususunda Büyükşehir Belediyemize taleplerimizi ilettik. Ancak planlanan program neticesinde 3 mahallenin yollarının yapılabileceği belirtilmiştir. Bu kapsamda da Ketenli, Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerimizin yollarının 2021 yılı içerisinde öncelikli olarak yapılmasını tercih ederek bu bağlamda karar aldık. Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerimizin yollarının yapımını tamamladık ve şu anda belediyemiz tarafından kaldırım ve bordür çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Ketenli Mahallemizde yürüteceğimiz çalışmalarımız da inşallah yakın zamanda belediyemizin koordinesinde başlayacak ve 2021 yılı içerisinde tamamlanacak. Bu vesileyle mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle Seydişehir’de yapılan her bir yatırımın koordineli bir şekilde yapıldığının altını çizen Başkan Tutal, “alt yapıdan üst yapıya, park ve bahçelerden sosyal tesislere kadar her bir yatırım, Büyükşehir ve Belediyemiz koordinesiyle yapılmaktadır. Herhangi bir STK’mızın, üçüncü şahısların veya kurumlarımızın talepleri, bireysel olarak değil, Belediyemiz ile Büyükşehir Belediyesinin yaptığı işbirliği ve imzalanan protokoller çerçevesinde yapılmaktadır. Bu anlamda da uzun zamandır görüşmelerini ve planlamasını yaptığımız, Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerimizin yollarını tamamladık ve Ketenli Mahallemizin yollarının yapımına da yakın zamanda başlanılacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.