İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar’dan okullara pandemi ziyareti

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2021 - 10:28, Güncelleme: 24.09.2021 - 10:28
 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar’dan okullara pandemi ziyareti

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçe merkez ve taşra mahallelerde eğitim öğretime devam eden okulları ziyaret ederek okul müdürleri ile görüştü.

Pandemi kurallaran riayet edilip edilmediğini de ziyaretlerinde kontrol eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul yöneticilerinin daha dikkatli olmalarını ve kurallara uyarak okuların açık kalmalarını sağlamalarını istedi. Gün içerisinde Gevrekli Şehit Mehmet Altınbağ İlkokulu ve Şehit Seyit Ali Karabacak Ortaokulu’nu ziyaret edip, anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerle görüşen Kibar, “Kurallara uyarak, hep birlikte okullarımızı açık tutacağız. Süreç içersinde hassasiylet gösteren, kurallar uyan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçe merkez ve taşra mahallelerde eğitim öğretime devam eden okulları ziyaret ederek okul müdürleri ile görüştü.

Pandemi kurallaran riayet edilip edilmediğini de ziyaretlerinde kontrol eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul yöneticilerinin daha dikkatli olmalarını ve kurallara uyarak okuların açık kalmalarını sağlamalarını istedi.

Gün içerisinde Gevrekli Şehit Mehmet Altınbağ İlkokulu ve Şehit Seyit Ali Karabacak Ortaokulu’nu ziyaret edip, anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerle görüşen Kibar, “Kurallara uyarak, hep birlikte okullarımızı açık tutacağız. Süreç içersinde hassasiylet gösteren, kurallar uyan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.