Karı-koca, 1 gün arayla koronavirüsten hayatını kaybetti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2021 - 10:52, Güncelleme: 24.09.2021 - 10:52
 

Karı-koca, 1 gün arayla koronavirüsten hayatını kaybetti

İlçemizde koronavirüs tedavisi gören Durmuş Ali Harmancı (69) ve eşi Kezban Harmancı (66), 1 gün arayla tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Seydişehir’de bir süre önce test sonuçları pozitif çıkan Kezban ve Durmuş Ali Harmancı çifti, Konya Numune Hastanesinde tedaviye alındı. Sağlık durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakımda tedavi gören Durmuş Ali Harmancı 21 Eylül’de hayatını kaybetti. Seydişehir’de Kızılcalar Mezarlığında toprağa verilen Harmancının ardında bir gün sonra eşi Kezban Harmancı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Kezban Harmancı’da bir gün sonra eşinin yanında Kızılcalar mezarlığında toprağa verildi.   Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden karı ve kocanın 1 gün ara ile vefatı  sevenlerine  ve ailesine  büyük üzüntü yaşattı.
İlçemizde koronavirüs tedavisi gören Durmuş Ali Harmancı (69) ve eşi Kezban Harmancı (66), 1 gün arayla tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Seydişehir’de bir süre önce test sonuçları pozitif çıkan Kezban ve Durmuş Ali Harmancı çifti, Konya Numune Hastanesinde tedaviye alındı. Sağlık durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakımda tedavi gören Durmuş Ali Harmancı 21 Eylül’de hayatını kaybetti.

Seydişehir’de Kızılcalar Mezarlığında toprağa verilen Harmancının ardında bir gün sonra eşi Kezban Harmancı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Kezban Harmancı’da bir gün sonra eşinin yanında Kızılcalar mezarlığında toprağa verildi. 

 Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden karı ve kocanın 1 gün ara ile vefatı  sevenlerine  ve ailesine  büyük üzüntü yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.