VEFAT HABERİ

VEFAT EDENLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2021 - 10:49, Güncelleme: 28.09.2021 - 10:49
 

VEFAT HABERİ

MEHMET BERBER VEFAT ETTİ.

Seydişehirli İşadamı bir dönem MHP den Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan vekilliği yapan Mehmet Berber vefat etti. Merhum Mehmet Berber'in Cenazesi bugün (28:09:2021 Salı ) Öğle Namazına Mütekip Seyyidharun Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek. TOROSLAR GAZETESİ ailesi olarak Mehmet Berber'e Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.
MEHMET BERBER VEFAT ETTİ.

Seydişehirli İşadamı bir dönem MHP den Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan vekilliği yapan Mehmet Berber vefat etti.

Merhum Mehmet Berber'in Cenazesi bugün (28:09:2021 Salı ) Öğle Namazına Mütekip Seyyidharun Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

TOROSLAR GAZETESİ ailesi olarak Mehmet Berber'e Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.