Seydişehir Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2021 - 05:44, Güncelleme: 28.09.2021 - 05:44
 

Seydişehir Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

Seydişehir Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

Seydişehir Jandarmadan tarihi eser operasyonu  Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Seydişehir ilçesinde düzenlediği tarihi eser operasyonunda, çoğu Roma dönemine ait 54 obje ele geçirildi. Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydişehir'de bir kişinin elinde tarihi eser niteliği taşıyan objeler bulunduğu ihbarı ile harekete geçti. Seydişehir ilçesinde ekiplerce düzenlenen operasyonda, çoğu Roma dönemine ait 54 obje ele geçirildi. Olayla ilgili A.A. (34) isimli bir kişi gözaltına alındı.
Seydişehir Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

Seydişehir Jandarmadan tarihi eser operasyonu

 Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Seydişehir ilçesinde düzenlediği tarihi eser operasyonunda, çoğu Roma dönemine ait 54 obje ele geçirildi. Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydişehir'de bir kişinin elinde tarihi eser niteliği taşıyan objeler bulunduğu ihbarı ile harekete geçti.

Seydişehir ilçesinde ekiplerce düzenlenen operasyonda, çoğu Roma dönemine ait 54 obje ele geçirildi.

Olayla ilgili A.A. (34) isimli bir kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.