SelçukGaz Yeni Yerinde

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 11:32, Güncelleme: 29.09.2021 - 11:32
 

SelçukGaz Yeni Yerinde

SelçukGaz idari binası geçici olarak Lojmanlar karşısı Pancar Dairesi yanına taşındı.

ETİ Lojmanlar eski Ekonomi binasında hizmet veren SelçukGaz bu alana yeni hizmet binası yapılacağından geçici olarak lojmanların karşısına Pancar Dairesi yanındaki binada bir süre hizmet verecek.  Konuyla bilgi veren SelçukGaz yetkilileri; " Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için mevcut yerine yeni bir hizmet binası yapacağız. Bu nedenle geçici olarak hizmet binamız bir süre yeni yerinde müşterilemizin hizmetinde olacak." dedi.
SelçukGaz idari binası geçici olarak Lojmanlar karşısı Pancar Dairesi yanına taşındı.

ETİ Lojmanlar eski Ekonomi binasında hizmet veren SelçukGaz bu alana yeni hizmet binası yapılacağından geçici olarak lojmanların karşısına Pancar Dairesi yanındaki binada bir süre hizmet verecek.

 Konuyla bilgi veren SelçukGaz yetkilileri; " Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için mevcut yerine yeni bir hizmet binası yapacağız. Bu nedenle geçici olarak hizmet binamız bir süre yeni yerinde müşterilemizin hizmetinde olacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.