sçim

AHDE VEFA... Eski Kurtlar Kuğulu'da Buluştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2021 - 08:13, Güncelleme: 03.10.2021 - 08:13
 

AHDE VEFA... Eski Kurtlar Kuğulu'da Buluştu

70 kuşağı Ülkücüler Kuğulu Parkta piknik yaptı.

20 kişiye yakın ülkücünün katıldığı piknikte, katılanlardan bazıları 40 yıl sonra görüşünce duygulu anlar yaşandı. Seydişehir ve şehir dışında yaşayan 70 kuşağı Ülkücüler den Mehmet  Arslan, Sadık Ünaldı,  Ahmet Çelik, Mehmet  Çelik,  Mustafa Zeybek, Ali Gülseren,  Mehmet Bezci,  Durmuş  Özterzi , Hasan Güven, Helim Uçan, Yıldız Bakar, Mehmet Ali Tığlı, Zeki Yardımcı,  Ali Saylam, Selahaddin Ergun,  Hasan Leventoğlu, Ali Emeksiz katıldı. Kuğulu parkın güzelliği içerisinde hatıralarıni yad eden Ülkücüler, şehit olan ve öbür dünyaya göç eden arkadaşları için dua ettiler. Yaşayan arkadaşlarına da sağlık  ve mutlu bir ömür dilediler. İlkinin gerçekleştiği bu anlamlı buluşmanın önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımla gerçekleşmesi dileğiyle vedalaştılar. 
70 kuşağı Ülkücüler Kuğulu Parkta piknik yaptı.

20 kişiye yakın ülkücünün katıldığı piknikte, katılanlardan bazıları 40 yıl sonra görüşünce duygulu anlar yaşandı.

Seydişehir ve şehir dışında yaşayan 70 kuşağı Ülkücüler den Mehmet  Arslan, Sadık Ünaldı,  Ahmet Çelik, Mehmet  Çelik,  Mustafa Zeybek, Ali Gülseren,  Mehmet Bezci,  Durmuş  Özterzi , Hasan Güven, Helim Uçan, Yıldız Bakar, Mehmet Ali Tığlı, Zeki Yardımcı,  Ali Saylam, Selahaddin Ergun,  Hasan Leventoğlu, Ali Emeksiz katıldı.

Kuğulu parkın güzelliği içerisinde hatıralarıni yad eden Ülkücüler, şehit olan ve öbür dünyaya göç eden arkadaşları için dua ettiler. Yaşayan arkadaşlarına da sağlık  ve mutlu bir ömür dilediler.

İlkinin gerçekleştiği bu anlamlı buluşmanın önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımla gerçekleşmesi dileğiyle vedalaştılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.