Seydişehir'de bıçaklı kavga: 1 ağır 2 yaralı  

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2021 - 12:09, Güncelleme: 04.10.2021 - 12:09
 

Seydişehir'de bıçaklı kavga: 1 ağır 2 yaralı  

Seydişehir de yaşanan bıçaklı kavgada 1 ağır 2 kişi  yaralandı.

İddialara göre,  H.B aralarında kız meselesi  yüzünden tartıştığı M.A.D ve E.D kardeşler ile Yeni Oto Sanayinde bulunan bir alanda buluştu.    3 kişinin arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Olayda M.A.D ve E.D kardeşler bıçakla yaralandı. Yaralılar  hastaneye kaldırılırken durumu ağır olan M.A.D Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan müdahelenin ardından Konya'ya sevk edildi. İki kardeşi bıçakla yaralayan H.B. olaydan kısa süre sonra polis ekiplerinin başlatmış olduğu çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
Seydişehir de yaşanan bıçaklı kavgada 1 ağır 2 kişi  yaralandı.

İddialara göre,  H.B aralarında kız meselesi  yüzünden tartıştığı M.A.D ve E.D kardeşler ile Yeni Oto Sanayinde bulunan bir alanda buluştu. 
 
3 kişinin arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Olayda M.A.D ve E.D kardeşler bıçakla yaralandı. Yaralılar  hastaneye kaldırılırken durumu ağır olan M.A.D Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan müdahelenin ardından Konya'ya sevk edildi.

İki kardeşi bıçakla yaralayan H.B. olaydan kısa süre sonra polis ekiplerinin başlatmış olduğu çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.