KOP BAŞKANI ŞAHİN’DEN ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2021 - 09:29, Güncelleme: 15.10.2021 - 09:29
 

KOP BAŞKANI ŞAHİN’DEN ZİYARET

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Şahin makamında ziyaret ettiği Kaymakam Deniz Pişkin’e ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettikten sonra Belediye Başkanı Tutal’ı da ziyaret ederek ilçede yapımı devam eden projelere ilişkin bilgi alırken, ilçede yapılması planlanan projelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Şahin, bölge kalkınması için yerel yönetimlerle her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirterek KOP ile Seydişehir Belediyesi arasındaki bu işbirliğinin artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “KOP İdaresi, Konya’mız ve ilçemiz başta olmak üzere KOP Bölgesinde tarımı, hayvancılığı ve istihdamı destekleyen projeleriyle önemli bir güç konumundadır. KOP ile işbirliğimiz neticesinde bugüne kadar tarımdan hayvancılığa, istihdamı arttıracak çalışmalardan, sosyal ve kültürel çalışmalara kadar birçok alanda önemli projeleri hayata geçirdik. KOP ile birlikte kurduğumuz güçlü işbirliğimiz artarak devam edecek ve ilçemizde yeni projeleri hayata geçireceğiz. Özellikle tarım ve hayvancılığın ilçemizde daha da gelişmesi ve ilçemizde istihdamı arttıracak yeni kalkınma projelerinin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu projelerimizi hayata geçireceğiz ve ilçemizi tarım ve hayvancılıkta adından söz ettiren, sosyal ve kültürel anlamda değer üreten bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.            
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Şahin makamında ziyaret ettiği Kaymakam Deniz Pişkin’e ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettikten sonra Belediye Başkanı Tutal’ı da ziyaret ederek ilçede yapımı devam eden projelere ilişkin bilgi alırken, ilçede yapılması planlanan projelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Şahin, bölge kalkınması için yerel yönetimlerle her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirterek KOP ile Seydişehir Belediyesi arasındaki bu işbirliğinin artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “KOP İdaresi, Konya’mız ve ilçemiz başta olmak üzere KOP Bölgesinde tarımı, hayvancılığı ve istihdamı destekleyen projeleriyle önemli bir güç konumundadır. KOP ile işbirliğimiz neticesinde bugüne kadar tarımdan hayvancılığa, istihdamı arttıracak çalışmalardan, sosyal ve kültürel çalışmalara kadar birçok alanda önemli projeleri hayata geçirdik. KOP ile birlikte kurduğumuz güçlü işbirliğimiz artarak devam edecek ve ilçemizde yeni projeleri hayata geçireceğiz. Özellikle tarım ve hayvancılığın ilçemizde daha da gelişmesi ve ilçemizde istihdamı arttıracak yeni kalkınma projelerinin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu projelerimizi hayata geçireceğiz ve ilçemizi tarım ve hayvancılıkta adından söz ettiren, sosyal ve kültürel anlamda değer üreten bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.