VEFAT HABERİ

VEFAT EDENLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2021 - 12:50, Güncelleme: 15.10.2021 - 12:50
 

VEFAT HABERİ

SEYDİŞEHİR'İN DUDUHAFIZI VEFAT ETTİ.

Seydişehir Esnafından Mustafa Ateş (Duduhafız ) malum hastalıktan vefat etti. Seydişehir'deki mühür kazıma ustası olan Mustafa Ateş, okuma-yazma bilmeyen ya da imza atamayanların en büyük yardımcısıydı ve bir zamanlar mühür kazıyordu. Cenazesi 15.10.2021 (bugün) saat 15:00 de Akyol mezarlığına defnedilecek. Toroslar Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.
SEYDİŞEHİR'İN DUDUHAFIZI VEFAT ETTİ.

Seydişehir Esnafından Mustafa Ateş (Duduhafız ) malum hastalıktan vefat etti. Seydişehir'deki mühür kazıma ustası olan Mustafa Ateş, okuma-yazma bilmeyen ya da imza atamayanların en büyük yardımcısıydı ve bir zamanlar mühür kazıyordu.

Cenazesi 15.10.2021 (bugün) saat 15:00 de Akyol mezarlığına defnedilecek.

Toroslar Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.