PANKOBİRLİK ADAYI TAŞPINAR’DAN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2021 - 01:47, Güncelleme: 18.10.2021 - 01:47
 

PANKOBİRLİK ADAYI TAŞPINAR’DAN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET

27 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan Pancar Ekicileri Kooperatifi genel kurulu öncesi bölge ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Özkan Taşpınar, geldiği Seydişehir’de ilgiyle karşılandı.

70 yıl önce başlayan Konya Şeker hikâyesine yeni ve iyi satırlar eklemek, dedelerimizin mirasını korumak için aday olduğunu açıklayan Özkan Taşpınar, “Genel Kurul’da koltuğa değil, tarla, bağ, bahçe, ahır, ağıl daha çok üretsin ve kazansın diye çalışmaya, üretici ile iştiraklerimiz arasında köprü olmaya, her bir üreticimizin işi ve ekmeği için koşmaya talip olduğumun bilinmesini isterim. Üreticimizin ürününe değer katan yatırımlara devam edeceğiz. Bir kooperatifin ortaklarına faydasının olabilmesi için ne yapması lazım? Ortaklarının cebinden çıkan parayı azaltması, ortaklarının cebine giren parayı arttırması lazım. Yani üretirken de satarken de kazandırması lazım. Ortakların cebinden çıkan para nasıl azaltılır? Ortaklar girdiyi dışarıya göre ucuza temin edebilirse. Bu girdilerde bizim piyasaya müdahil olabileceklerimizde Konya çiftçisi Türkiye’de girdiyi en uygun fiyatla kullanacak. Bir kooperatif ortaklarının cebine giren parayı nasıl arttırır? Daha çok ürettirerek, ürünü işleyerek. Ortağının açığa ekim yapmamasını sağlayarak. Biz daha çok üretmeye devam edeceğiz. Daha çok ürün işleyeceğiz. Ortaklarımızın cebine giren paranın miktarını arttıracağız. Türkiye raflarına giren Torku’yu dünya raflarına da koyacağız.” dedi. Ziyaret kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı da ziyaret eden Özkan Taşpınar, bu yerlerin dualı yerler olduğunun altını çizerek, “ Çıktığımız bu yolda, tarlanın bereketine bereket katmak için göstereceğimiz gayrette, çiftçimizin kazancını büyütmek için sergileyeceğimiz çabada, değerli çiftçilerin desteklerini bekliyorum.” dedi. Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar’a gittiği her yerde büyük teveccüh gösteren ve yanında olduklarını her fırsatta dile getiren üreticiler de, Konya Şeker’de üreticiye nefes aldıracak projeleri için Özkan Taşpınar’a teşekkür ettiler.    
27 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan Pancar Ekicileri Kooperatifi genel kurulu öncesi bölge ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Özkan Taşpınar, geldiği Seydişehir’de ilgiyle karşılandı.

70 yıl önce başlayan Konya Şeker hikâyesine yeni ve iyi satırlar eklemek, dedelerimizin mirasını korumak için aday olduğunu açıklayan Özkan Taşpınar, “Genel Kurul’da koltuğa değil, tarla, bağ, bahçe, ahır, ağıl daha çok üretsin ve kazansın diye çalışmaya, üretici ile iştiraklerimiz arasında köprü olmaya, her bir üreticimizin işi ve ekmeği için koşmaya talip olduğumun bilinmesini isterim.

Üreticimizin ürününe değer katan yatırımlara devam edeceğiz. Bir kooperatifin ortaklarına faydasının olabilmesi için ne yapması lazım? Ortaklarının cebinden çıkan parayı azaltması, ortaklarının cebine giren parayı arttırması lazım. Yani üretirken de satarken de kazandırması lazım. Ortakların cebinden çıkan para nasıl azaltılır? Ortaklar girdiyi dışarıya göre ucuza temin edebilirse. Bu girdilerde bizim piyasaya müdahil olabileceklerimizde Konya çiftçisi Türkiye’de girdiyi en uygun fiyatla kullanacak. Bir kooperatif ortaklarının cebine giren parayı nasıl arttırır? Daha çok ürettirerek, ürünü işleyerek. Ortağının açığa ekim yapmamasını sağlayarak. Biz daha çok üretmeye devam edeceğiz. Daha çok ürün işleyeceğiz. Ortaklarımızın cebine giren paranın miktarını arttıracağız. Türkiye raflarına giren Torku’yu dünya raflarına da koyacağız.” dedi.

Ziyaret kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı da ziyaret eden Özkan Taşpınar, bu yerlerin dualı yerler olduğunun altını çizerek, “ Çıktığımız bu yolda, tarlanın bereketine bereket katmak için göstereceğimiz gayrette, çiftçimizin kazancını büyütmek için sergileyeceğimiz çabada, değerli çiftçilerin desteklerini bekliyorum.” dedi.

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar’a gittiği her yerde büyük teveccüh gösteren ve yanında olduklarını her fırsatta dile getiren üreticiler de, Konya Şeker’de üreticiye nefes aldıracak projeleri için Özkan Taşpınar’a teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.