MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMALARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2021 - 01:48, Güncelleme: 19.10.2021 - 01:48
 

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMALARI

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla hükümet meydanındaki törende Muhtarlar Derneği Başkanı Atatürk büstüne çelenk koydu.

Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizi temsilen Ortakaraviran Muhtarı Ayşe Demir ise İç İşleri Bakanlığının Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen yemekli toplantısına katıldı. Atatürk büstü önünde düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar günü törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurum amirleri, vatandaşlar ve ilçemizde görev yapan muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yapan Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, muhtarlığın devlete ve millete hizmet eden önemli bir kurum olduğunu belirterek: “19 Ekim Muhtarlar Gününü ilan edilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, Gazi Meclisi ve Milletvekillerine teşekkür ederim” dedi. Karaaslan konuşmasında Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara büyük önem verdiğini belirterek, kendilerinden özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda beklentilerini de dile getirdi. Ankara’daki İç İşleri bakanlığının düzenlemiş olduğu Muhtarlar Günü toplantısında ilçemizi temsilen katılan Ortakaraviran Mahalle Muhtarı Ayşe Demir’in İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile aynı masada oturması dikkat çekti. Muhtarlar Günü kutlamalarının akşam Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın ilçemizdeki muhtarlar onuruna vereceği yemek ile sona ereceği öğrenildi. Haber: Arzu Saylam
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla hükümet meydanındaki törende Muhtarlar Derneği Başkanı Atatürk büstüne çelenk koydu.

Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizi temsilen Ortakaraviran Muhtarı Ayşe Demir ise İç İşleri Bakanlığının Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen yemekli toplantısına katıldı.

Atatürk büstü önünde düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar günü törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurum amirleri, vatandaşlar ve ilçemizde görev yapan muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yapan Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, muhtarlığın devlete ve millete hizmet eden önemli bir kurum olduğunu belirterek:

“19 Ekim Muhtarlar Gününü ilan edilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, Gazi Meclisi ve Milletvekillerine teşekkür ederim” dedi.

Karaaslan konuşmasında Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara büyük önem verdiğini belirterek, kendilerinden özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda beklentilerini de dile getirdi.

Ankara’daki İç İşleri bakanlığının düzenlemiş olduğu Muhtarlar Günü toplantısında ilçemizi temsilen katılan Ortakaraviran Mahalle Muhtarı Ayşe Demir’in İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile aynı masada oturması dikkat çekti.

Muhtarlar Günü kutlamalarının akşam Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın ilçemizdeki muhtarlar onuruna vereceği yemek ile sona ereceği öğrenildi.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.