Seydişehir KYK'da Mevlid-i Nebi Haftası Kutlandı (VİDEOLU)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2021 - 02:56, Güncelleme: 22.10.2021 - 02:56
 

Seydişehir KYK'da Mevlid-i Nebi Haftası Kutlandı (VİDEOLU)

Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumunda yurtta kalan öğrencilerin katılımıyla Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle “Peygamberimiz Hz. Muhammed'e vefa toplumu” konulu program düzenlendi.

Program Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu ve Seydişehir Müftülüğü tarafından hazırlandı. İlçe Müftüsü Adem Bebek ve öğrencilerinde katıldığı Kredi Yurtlar Bahçesindeki “Peygamberimiz Hz. Muhammed'e vefa toplumu konulu” programda Seydişehir İlahi Grubu olarak Süleyman Koyuncu Hoca ve Hüsamettin Gündoğdu Hoca tarafından ilahi konseri verildi. Programda ayrıca Semazen gösterisi ilgi çekti. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programdan sonra, Yurt Müdürü Ferhat Tükel yaptığı konuşmada, programa katılan davetlilere ve gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Seyyid Harun İmamı Süleyman Koyuncu programa katılan öğrencilere Seyyid Harun Veli ve Seydişehir ilçesinin nasıl kurulduğu hakkında çeşitli bilgiler sundu.  
Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumunda yurtta kalan öğrencilerin katılımıyla Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle “Peygamberimiz Hz. Muhammed'e vefa toplumu” konulu program düzenlendi.

Program Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu ve Seydişehir Müftülüğü tarafından hazırlandı.

İlçe Müftüsü Adem Bebek ve öğrencilerinde katıldığı Kredi Yurtlar Bahçesindeki “Peygamberimiz Hz. Muhammed'e vefa toplumu konulu” programda Seydişehir İlahi Grubu olarak Süleyman Koyuncu Hoca ve Hüsamettin Gündoğdu Hoca tarafından ilahi konseri verildi.

Programda ayrıca Semazen gösterisi ilgi çekti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programdan sonra, Yurt Müdürü Ferhat Tükel yaptığı konuşmada, programa katılan davetlilere ve gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Seyyid Harun İmamı Süleyman Koyuncu programa katılan öğrencilere Seyyid Harun Veli ve Seydişehir ilçesinin nasıl kurulduğu hakkında çeşitli bilgiler sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.