EKİPLER ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2021 - 11:51, Güncelleme: 23.10.2021 - 11:51
 

EKİPLER ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin, asfalt serim çalışmalarının yanında, acil ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddelerde yama, asfalt ve kaldırım çalışmalarına da devam ettiklerini kaydetti. Başkan Tutal, Uludağ Caddesi, Balıkçılar Çarşısı, Belediye Düğün Salonu ve Bilgehane civarında devam eden sıcak asfalt çalışmaları ile Bankalar Caddesinde devam eden parke taşı serim çalışmalarını yerinde inceledi.   Asfalt serim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Belirlediğimiz program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak, toz ve çamurdan korumak için hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.   Arasta Çarşısı 3. Etap çalışmaları kapsamında alt yapısı tamamlanan Bankalar Caddesinde devam eden üstyapı çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Tutal; “Arasta Çarşısı ile Bankalar Caddesinde başlatmış olduğumuz 3. Etap çalışmalarımızda kapsamında alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanan bölgelerdeki üst yapı çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda Bankalar Caddemizin kaldırım ve yollarını daha modern ve kullanışlı hale getiriyoruz. Bu bölgedeki çalışmalarımız tamamlandığı zaman çarşımız daha kullanışlı hale gelecek, bu bölgemiz yeniden Seydişehir’imizin en cazibeli noktalarından biri haline gelecek” dedi.    Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Altyapı kapsamında sathi kaplama, yol genişletme, asfalt serimi, asfalt tamiri, parke taş döşeme gibi konularda çalışmalarımız devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da altyapıda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her mahallemizde farklı bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri ve istekleri doğrultusunda gerçekleşiyor. İlçenin tamamında yoğun bir tempo ile sürdürülen çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kullandığımız altyapı malzemesi ve parke taşlarında yüksek kaliteye önem veriyoruz. Çalışmalarımız sezon boyunca devam edecek. Amacımız tüm mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmaktır” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin, asfalt serim çalışmalarının yanında, acil ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddelerde yama, asfalt ve kaldırım çalışmalarına da devam ettiklerini kaydetti.

Başkan Tutal, Uludağ Caddesi, Balıkçılar Çarşısı, Belediye Düğün Salonu ve Bilgehane civarında devam eden sıcak asfalt çalışmaları ile Bankalar Caddesinde devam eden parke taşı serim çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Asfalt serim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Belirlediğimiz program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak, toz ve çamurdan korumak için hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 

Arasta Çarşısı 3. Etap çalışmaları kapsamında alt yapısı tamamlanan Bankalar Caddesinde devam eden üstyapı çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Tutal; “Arasta Çarşısı ile Bankalar Caddesinde başlatmış olduğumuz 3. Etap çalışmalarımızda kapsamında alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanan bölgelerdeki üst yapı çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda Bankalar Caddemizin kaldırım ve yollarını daha modern ve kullanışlı hale getiriyoruz. Bu bölgedeki çalışmalarımız tamamlandığı zaman çarşımız daha kullanışlı hale gelecek, bu bölgemiz yeniden Seydişehir’imizin en cazibeli noktalarından biri haline gelecek” dedi. 

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Altyapı kapsamında sathi kaplama, yol genişletme, asfalt serimi, asfalt tamiri, parke taş döşeme gibi konularda çalışmalarımız devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da altyapıda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her mahallemizde farklı bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri ve istekleri doğrultusunda gerçekleşiyor. İlçenin tamamında yoğun bir tempo ile sürdürülen çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kullandığımız altyapı malzemesi ve parke taşlarında yüksek kaliteye önem veriyoruz. Çalışmalarımız sezon boyunca devam edecek. Amacımız tüm mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.