Dağlık Alanda traktör devrildi 1 ölü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 03:02, Güncelleme: 24.10.2021 - 03:02
 

Dağlık Alanda traktör devrildi 1 ölü

Beyşehir de dağlık alanda uçuruma yuvarlanan traktör de 1 kişi öldü 3 kisi yaralandı.

Beyşehir ilçesinde, dağlık alanda yaklaşık 15 metre aşağıdaki uçuruma devrilen traktörün altında kalan kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza, Beyşehir’e bağlı Bayavşar Mahallesi, Karakaya mevkisindeki dağ yolunda meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre Taner C. (38) yönetimindeki 42 KV 910 plakalı römork takılı traktör, iddiaya göre av ve yemek yemek için girdikleri eğimli taşlık yolda seyir halinde iken geriye doğru gelip sürüklenmeye başladı.  Sürücüsünün iddiasına göre, frenin tutmaması sonucu yoldan uçuruma doğru sürüklenen traktör ağaçlar arasında römorkuyla devrilerek ters döndü.  Yaşanan kazada, traktörün ön kısmında oturan Ali Kırmızıtaş (86) üzerinden düştüğü traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.  Kazada sürücü ile römorkta bulunan Fatih D. (40) ile Özkan T.(37) olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Beyşehir de dağlık alanda uçuruma yuvarlanan traktör de 1 kişi öldü 3 kisi yaralandı.

Beyşehir ilçesinde, dağlık alanda yaklaşık 15 metre aşağıdaki uçuruma devrilen traktörün altında kalan kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Beyşehir’e bağlı Bayavşar Mahallesi, Karakaya mevkisindeki dağ yolunda meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre Taner C. (38) yönetimindeki 42 KV 910 plakalı römork takılı traktör, iddiaya göre av ve yemek yemek için girdikleri eğimli taşlık yolda seyir halinde iken geriye doğru gelip sürüklenmeye başladı. 

Sürücüsünün iddiasına göre, frenin tutmaması sonucu yoldan uçuruma doğru sürüklenen traktör ağaçlar arasında römorkuyla devrilerek ters döndü.

 Yaşanan kazada, traktörün ön kısmında oturan Ali Kırmızıtaş (86) üzerinden düştüğü traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi. 

Kazada sürücü ile römorkta bulunan Fatih D. (40) ile Özkan T.(37) olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.