Gülce Psikolojik Danışmanlık Hizmete Girdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2021 - 03:14, Güncelleme: 26.10.2021 - 03:14
 

Gülce Psikolojik Danışmanlık Hizmete Girdi

Seydişehir’de önemli bir eksiklik olan psikolojik danışmanlık alanında Gülce Psikolojik Danışmanlık Merkezi açılış töreniyle faaliyete geçti.

Hürriyet Caddesi PTT karşısında faaliyete geçen Gülce Psikolojik Danışmanlık Merkezinin açılış törenine Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Mustafa Özel, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Durmuş Onar ve vatandaşlar katıldı. Yapılan duadan sonra Danışmanlık Merkezinin kurdele kesimi ile yapılan açılıştan sonra iş yeri sahibi Psikolojik ve Aile Danışmanı Gülistan Çift, katılan misafirlere yapacağı faaliyetlerle ilgili brifing verdi. Psikolojik Danışman Gülistan Çift, brifingde kendi biyografisini okuduktan sonra çalışma alanlarının *Bireysel Terapi *Çocuk Ergen ve Yetişkin Terapisi *Aile ve Çift Terapisi *Masal Terapisi *Eğitim Danışmanlığı Eğitim Alanlarının ise; *Bilişsel Davranış Terapisi *Çözüm Odaklı Terapi *Aile ve Çift Terapisi *MMPI Kişilik Testi *Oyun ve Masal Terapisi *Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite Yönelik Bilişsel-Bedensel Müdahale *Sınav Kaygısıyla Başa Çıkmada REFCAD Eğitimi *Psikolojik Testler Olduğunu belirtti. Amacının Seydişehir halkına hizmet etmek, sloganında “İnsanın kalplerine dokunarak, ruhunda iz bırakabilmek” olduğunu söyleyen Gülistan Çift, kendisinin yetişmesinde emeği geçen ailesine ve hocalarına da teşekkür etti.   Haber: Arzu Saylam  
Seydişehir’de önemli bir eksiklik olan psikolojik danışmanlık alanında Gülce Psikolojik Danışmanlık Merkezi açılış töreniyle faaliyete geçti.

Hürriyet Caddesi PTT karşısında faaliyete geçen Gülce Psikolojik Danışmanlık Merkezinin açılış törenine Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Mustafa Özel, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Durmuş Onar ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan duadan sonra Danışmanlık Merkezinin kurdele kesimi ile yapılan açılıştan sonra iş yeri sahibi Psikolojik ve Aile Danışmanı Gülistan Çift, katılan misafirlere yapacağı faaliyetlerle ilgili brifing verdi.

Psikolojik Danışman Gülistan Çift, brifingde kendi biyografisini okuduktan sonra çalışma alanlarının

*Bireysel Terapi

*Çocuk Ergen ve Yetişkin Terapisi

*Aile ve Çift Terapisi

*Masal Terapisi

*Eğitim Danışmanlığı

Eğitim Alanlarının ise;

*Bilişsel Davranış Terapisi

*Çözüm Odaklı Terapi

*Aile ve Çift Terapisi

*MMPI Kişilik Testi

*Oyun ve Masal Terapisi

*Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite Yönelik Bilişsel-Bedensel Müdahale

*Sınav Kaygısıyla Başa Çıkmada REFCAD Eğitimi

*Psikolojik Testler

Olduğunu belirtti.

Amacının Seydişehir halkına hizmet etmek, sloganında “İnsanın kalplerine dokunarak, ruhunda iz bırakabilmek” olduğunu söyleyen Gülistan Çift, kendisinin yetişmesinde emeği geçen ailesine ve hocalarına da teşekkür etti.  

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.