sçim

HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPTIĞI YAYA KAZADA CAN VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2021 - 12:05, Güncelleme: 27.10.2021 - 12:05
 

HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPTIĞI YAYA KAZADA CAN VERDİ

Beyşehir ilçesinde Camiye gitmek için yolun karşısına geçmek isterken trafik kazasına kurban giden 76 yaşındaki Mehmet Onay yaşamını yitirdi.

Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu'nun 31.kilometresi Yunuslar Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, A.D. yönetimindeki 06 PVC 44 plakalı hafif ticari araç Beyşehir ilçe merkezinden Konya istikametine seyir halinde iken, Yunuslar Mahallesi içerisindeki karayolundan geçtiği esnada bölünmüş yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen 76 yaşındaki Mehmet Onay'a çarptı. Aracın çarptıktan sonra yol kenarına savurduğu Onay, adrese sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada can veren Onay'ın kısa bir süre önce de eşini kaybettiği, yalnız kaldığı evinden namaz kılmak için camiye gitmek istediği esnada karayolunun karşısına geçmek isterken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden hastanenin morguna kaldırılırken, sürücünün ise gözaltına alındığı öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Etiket: #Beyşehir #Yunuslar #kaza #Beyşehir Devlet Hastanesi
Beyşehir ilçesinde Camiye gitmek için yolun karşısına geçmek isterken trafik kazasına kurban giden 76 yaşındaki Mehmet Onay yaşamını yitirdi.

Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu'nun 31.kilometresi Yunuslar Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, A.D. yönetimindeki 06 PVC 44 plakalı hafif ticari araç Beyşehir ilçe merkezinden Konya istikametine seyir halinde iken, Yunuslar Mahallesi içerisindeki karayolundan geçtiği esnada bölünmüş yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen 76 yaşındaki Mehmet Onay'a çarptı.

Aracın çarptıktan sonra yol kenarına savurduğu Onay, adrese sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada can veren Onay'ın kısa bir süre önce de eşini kaybettiği, yalnız kaldığı evinden namaz kılmak için camiye gitmek istediği esnada karayolunun karşısına geçmek isterken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden hastanenin morguna kaldırılırken, sürücünün ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Etiket: #Beyşehir #Yunuslar #kaza #Beyşehir Devlet Hastanesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.