SEYDİŞEHİR’E AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE 112 ACİL SAĞLIK İSTASYONU YAPILACAK

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2021 - 10:11, Güncelleme: 27.10.2021 - 10:11
 

SEYDİŞEHİR’E AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE 112 ACİL SAĞLIK İSTASYONU YAPILACAK

Hayırsever işadamı tarafından Ulukapı Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonunun yapılmasına ilişkin protokol, Seydişehir Belediyesi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Seydişehirli hayırsever işadamı tarafından imzalandı.

Ulukapı Mahallesi 260 ada 205 parselde bulunan 2 Bin 521 m²lik alana yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışmalarının Arsa tahsisi Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiş olup,  imar düzenlemeleri ve ifraz işlemleri belediye ekipleri tarafından yapılacaktır.  Seydişehirli hayırsever işadamı Ömer Doğancı, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Seydişehir Belediyesi ile imzalanan protokolün Seydişehir’e hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in her daim hayırda yarıştığını, bunun en güzel örneklerine bir yenisinin daha eklendiğini belirtti.  Büyüklerimizin dediği gibi  “Kamil odur ki koya bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser” sözünü hatırlatan Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “Seydişehir’imiz her zaman olduğu gibi hayırda yarışmasıyla örnek bir ilçe olmaya devam ediyor. Hayırsever işadamımız, yapacağı tesisle Seydişehir’imize bu şuurla güzel bir eser kazandıracak. Cenab-ı Allah’tan yapılan hayrın kabul olmasını diliyorum” dedi.  Seydişehir için önem arz eden her çalışmaya Seydişehir Belediyesi olarak destek verdiklerini, imkanlar dahilinde yapılacak olan çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Tutal, “Hayırda yarışan ilçe sakinlerimiz ve işadamlarımıza destek vermek bizlerin en öncelikli konuları arasında yer almaktadır. Hayırsever Seydişehirli işadamımız tarafından yapılacak 4 Hekimlik aile sağlığı merkezimiz ve 112 Acil Sağlık İstasyonu belediye olarak gerekli desteğimizi vereceğiz.  Bu vesileyle  Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç'a ve hayırsever işadamımıza Seydişehirli hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, yapılacak olan tesisin ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.    
Hayırsever işadamı tarafından Ulukapı Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonunun yapılmasına ilişkin protokol, Seydişehir Belediyesi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Seydişehirli hayırsever işadamı tarafından imzalandı.

Ulukapı Mahallesi 260 ada 205 parselde bulunan 2 Bin 521 m²lik alana yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışmalarının Arsa tahsisi Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiş olup,  imar düzenlemeleri ve ifraz işlemleri belediye ekipleri tarafından yapılacaktır. 

Seydişehirli hayırsever işadamı Ömer Doğancı, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Seydişehir Belediyesi ile imzalanan protokolün Seydişehir’e hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in her daim hayırda yarıştığını, bunun en güzel örneklerine bir yenisinin daha eklendiğini belirtti. 

Büyüklerimizin dediği gibi  “Kamil odur ki koya bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser” sözünü hatırlatan Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “Seydişehir’imiz her zaman olduğu gibi hayırda yarışmasıyla örnek bir ilçe olmaya devam ediyor. Hayırsever işadamımız, yapacağı tesisle Seydişehir’imize bu şuurla güzel bir eser kazandıracak. Cenab-ı Allah’tan yapılan hayrın kabul olmasını diliyorum” dedi. 

Seydişehir için önem arz eden her çalışmaya Seydişehir Belediyesi olarak destek verdiklerini, imkanlar dahilinde yapılacak olan çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Tutal, “Hayırda yarışan ilçe sakinlerimiz ve işadamlarımıza destek vermek bizlerin en öncelikli konuları arasında yer almaktadır. Hayırsever Seydişehirli işadamımız tarafından yapılacak 4 Hekimlik aile sağlığı merkezimiz ve 112 Acil Sağlık İstasyonu belediye olarak gerekli desteğimizi vereceğiz.

 Bu vesileyle  Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç'a ve hayırsever işadamımıza Seydişehirli hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, yapılacak olan tesisin ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.