SEYDİŞEHİR SOFRASI AÇILIŞINI YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 11:40, Güncelleme: 28.10.2021 - 11:40
 

SEYDİŞEHİR SOFRASI AÇILIŞINI YAPTI

Seydişehir’de kadın girişimci Fatma Dönmez’in hayali olan 150 kişilik restoran SEYDİŞEHİR SOFRASI bugün resmi açılışını yaptı.

İlçe Müftüsü Adem Bebek’in duasıyla yapılan açılışa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve davetliler katıldı. Açılışta duadan sonra konuşma yapan Başkan Tutal: “. Bu işletmenin bir özelliği de bir kadın girişimcinin hayalini gerçekleştirmesiydi. Kendisini tebrik ediyorum. Restorantın açılışı herkese hayırlı uğurlu bereketli olsun.” Dedi. İşletme Sahibi Fatma Dönmez bugün açılışa özel 12:00-15:00 saatleri arasında %30 İNDİRİM uygulanacağını, tüm Seydişehir halkını beklediklerini dile getirdi Haber: Arzu Saylam
Seydişehir’de kadın girişimci Fatma Dönmez’in hayali olan 150 kişilik restoran SEYDİŞEHİR SOFRASI bugün resmi açılışını yaptı.

İlçe Müftüsü Adem Bebek’in duasıyla yapılan açılışa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve davetliler katıldı.

Açılışta duadan sonra konuşma yapan Başkan Tutal: “. Bu işletmenin bir özelliği de bir kadın girişimcinin hayalini gerçekleştirmesiydi. Kendisini tebrik ediyorum. Restorantın açılışı herkese hayırlı uğurlu bereketli olsun.” Dedi.

İşletme Sahibi Fatma Dönmez bugün açılışa özel 12:00-15:00 saatleri arasında %30 İNDİRİM uygulanacağını, tüm Seydişehir halkını beklediklerini dile getirdi

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.