29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 01:46, Güncelleme: 28.10.2021 - 01:46
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını Türkiye’nin güçlü yarınlarına güvenle aktarmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için durmaksızın ve yorulmaksızın çalışıyoruz.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Altay’ın mesajı şöyle: “Bağımsızlık ve milli egemenlik bir ulusun ilelebet var olabilmesi için hayati bir gerekliliktir. Bağımsızlığını muhafaza edemeyen milletler, büyük bir yıkım içerisinde tarih sahnesinden yok olmuşlardır. Aziz milletimiz, Orta Asya’da başladığı bağımsızlık mücadelesini asırlardır sürdürmüş ve bu kutlu mücadeleyi Anadolu’daki zaferleriyle taçlandırmıştır. Birinci Dünya Savaşı’nın ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde başlatılan ve tarihimizdeki en büyük zaferlerle sürdürülen İstiklâl Harbimiz, Türk milletinin hiçbir surette esaret altına alınamayacağını bütün dünyaya açık şekilde göstermiştir. Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşi, karşılaşılan tüm zorluklara rağmen fedâkar milletimizin ve şanlı ordumuzun göstermiş olduğu azim ve kararlılık neticesinde bütün Anadolu’ya yayılmış ve sonunda Türk milletinin karakterine ve âdetlerine en uygun idare olan Cumhuriyetin ilanı ile birlikte sönmemek üzere vatanımızı aydınlatmıştır. İşte bu tükenmez azim ve kararlılık, aziz milletimizin varlık sebebidir. Bizler de ecdadımızdan devraldığımız mirasla; Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını, Türkiye’nin güçlü yarınlarına güvenle aktarmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için durmaksızın ve yorulmaksızın çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz milletimizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını Türkiye’nin güçlü yarınlarına güvenle aktarmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için durmaksızın ve yorulmaksızın çalışıyoruz.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle: “Bağımsızlık ve milli egemenlik bir ulusun ilelebet var olabilmesi için hayati bir gerekliliktir. Bağımsızlığını muhafaza edemeyen milletler, büyük bir yıkım içerisinde tarih sahnesinden yok olmuşlardır.

Aziz milletimiz, Orta Asya’da başladığı bağımsızlık mücadelesini asırlardır sürdürmüş ve bu kutlu mücadeleyi Anadolu’daki zaferleriyle taçlandırmıştır.

Birinci Dünya Savaşı’nın ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde başlatılan ve tarihimizdeki en büyük zaferlerle sürdürülen İstiklâl Harbimiz, Türk milletinin hiçbir surette esaret altına alınamayacağını bütün dünyaya açık şekilde göstermiştir.

Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşi, karşılaşılan tüm zorluklara rağmen fedâkar milletimizin ve şanlı ordumuzun göstermiş olduğu azim ve kararlılık neticesinde bütün Anadolu’ya yayılmış ve sonunda Türk milletinin karakterine ve âdetlerine en uygun idare olan Cumhuriyetin ilanı ile birlikte sönmemek üzere vatanımızı aydınlatmıştır.

İşte bu tükenmez azim ve kararlılık, aziz milletimizin varlık sebebidir.

Bizler de ecdadımızdan devraldığımız mirasla; Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını, Türkiye’nin güçlü yarınlarına güvenle aktarmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için durmaksızın ve yorulmaksızın çalışıyoruz.

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz milletimizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle yâd ediyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.