CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 03:56, Güncelleme: 28.10.2021 - 03:56
 

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Büstüne çelenk koymayla başladı.

Atatürk büstü önündeki törende Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Koca, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri, vatandaşlar katıldı. Bazı okulların öğrencileri ve öğretmenleri temsili katılımla hazır bulunduğu tören Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenk koyması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 28 Ekim (Bugün) Perşembe günü Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda okul öğrencileri arasında Cumhuriyet Satranç Turnuvası düzenlenecek. 29 Ekim’de yapılacak resmi tören saat 10:00 da Milli İrade Meydanında başlayacağı akabinde saat 14:30’da Hükümet konağı önünde öğrencilerin ve halkın katılımıyla Bisiklet Turu düzenleneceği bildirildi. Ayrıca 29 Ekim Cuma günü CHP, İyi Parti, Eğitim-Sen, Eğitim-İş ve ADD’nin birlikte düzenleyeceği Fener Alayı saat 19:00 Hükümet Konağı önünde başlayacaktır.
Seydişehir’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Büstüne çelenk koymayla başladı.

Atatürk büstü önündeki törende Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Koca, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri, vatandaşlar katıldı.

Bazı okulların öğrencileri ve öğretmenleri temsili katılımla hazır bulunduğu tören Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenk koyması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

28 Ekim (Bugün) Perşembe günü Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda okul öğrencileri arasında Cumhuriyet Satranç Turnuvası düzenlenecek.

29 Ekim’de yapılacak resmi tören saat 10:00 da Milli İrade Meydanında başlayacağı akabinde saat 14:30’da Hükümet konağı önünde öğrencilerin ve halkın katılımıyla Bisiklet Turu düzenleneceği bildirildi.

Ayrıca 29 Ekim Cuma günü CHP, İyi Parti, Eğitim-Sen, Eğitim-İş ve ADD’nin birlikte düzenleyeceği Fener Alayı saat 19:00 Hükümet Konağı önünde başlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.