sçim

Araç içerisindeki 2 kişi ölümden döndü...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2021 - 09:49, Güncelleme: 01.11.2021 - 09:49
 

Araç içerisindeki 2 kişi ölümden döndü...

Beyşehir ilçesinde, devrilen minibüsteki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Derebucak Karayolu'nun 13.kilometresinde meydana geldi. Beyşehir istikametine seyir halinde olan 42 BCE 71 plakalı minibüs, Yeşildağ Mahallesi yol ayrımı yakınlarında yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki sazlık alana devrildi. Ters dönen araç içerisinden yaralı olarak çıkarılan S.A. ve U.K. kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan minibüsün Üzümlü Mahallesi'nden ilçe merkezine av tüfeği malzemesi nakli yaptığı öğrenildi. Kaza sonrasında devrilen minibüsteki silah parçaları adrese gelen başka bir araca taşınarak gideceği yere nakledildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Beyşehir ilçesinde, devrilen minibüsteki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Derebucak Karayolu'nun 13.kilometresinde meydana geldi.

Beyşehir istikametine seyir halinde olan 42 BCE 71 plakalı minibüs, Yeşildağ Mahallesi yol ayrımı yakınlarında yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki sazlık alana devrildi.

Ters dönen araç içerisinden yaralı olarak çıkarılan S.A. ve U.K. kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazaya karışan minibüsün Üzümlü Mahallesi'nden ilçe merkezine av tüfeği malzemesi nakli yaptığı öğrenildi.

Kaza sonrasında devrilen minibüsteki silah parçaları adrese gelen başka bir araca taşınarak gideceği yere nakledildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.