sçim

Bakan Karaismailoğlu’dan Alacabel Tüneli Müjdesi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2021 - 03:57, Güncelleme: 02.11.2021 - 03:57
 

Bakan Karaismailoğlu’dan Alacabel Tüneli Müjdesi

Bu gün Akşehir ,Hüyük ve Beyşehir’de bir dizi açılış yapan Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Beyşehir’de görüştü.

 Konya Valisi  Vahdettin Özkan, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Ak Parti Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın katılımlarıyla gerçekleşen açılışlar sonrası. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Seydişehir Belediyesinin resmi sosyal hesabından Mehmet Tutal “Alacabel Tünelimizde devam eden çalışmalar hususunda Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik ve tünelimizin 2023 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini aldık. Sayın Bakanımıza, ilçemize ve bölgemize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.
Bu gün Akşehir ,Hüyük ve Beyşehir’de bir dizi açılış yapan Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Beyşehir’de görüştü.

 Konya Valisi  Vahdettin Özkan, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Ak Parti Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın katılımlarıyla gerçekleşen açılışlar sonrası. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü.

Seydişehir Belediyesinin resmi sosyal hesabından Mehmet Tutal “Alacabel Tünelimizde devam eden çalışmalar hususunda Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik ve tünelimizin 2023 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini aldık. Sayın Bakanımıza, ilçemize ve bölgemize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.