Yurt Öğrencilerine Seydişehir Tanıtıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2021 - 03:04, Güncelleme: 04.11.2021 - 03:04
 

Yurt Öğrencilerine Seydişehir Tanıtıldı

Seydişehir Yurt Müdürlüğü “Gelin tanış olalım” uyum programı çerçevesinde düzenledikleri etkinlikle ilçemizin gezip görülecek yerlerini yurt öğrencilerine gezdirdi.

Diğer yandan KYK öğrencileri şehitler ve gaziler haftası nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ettiler. Yurtta kalan üniversite öğrencilerine uyum programı çerçevesinde yapılan gezi ve ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan KYK Yurt Müdürü Ferhat Tükel: “Gelin tanış olalım düşüncesiyle, yeni öğretim döneminde ilçemize okumak için gelen öğrencilere Seyit Harun Veli Hazretleri Cami ve Türbesi, Hoca Memiş Efendi Türbesi, Hacı Abdullah Efendi Türbesi, Tınaztepe Mağarası gezdirildi. Bu gezi münasebetiyle yapılan etkinliklerle ilerde şehrimizin fahri hemşerisi olacak olan ve ilçemizin dışarıda tanıtımına katkı sağlayacak sevgili öğrencilerimize şehrimizi tanıtmış olduk” dedi.   Tükel: “Program çerçevesinde belediye tarafından tahsis edilen otobüsler ile yardımda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal beye de teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir Yurt Müdürlüğü “Gelin tanış olalım” uyum programı çerçevesinde düzenledikleri etkinlikle ilçemizin gezip görülecek yerlerini yurt öğrencilerine gezdirdi.

Diğer yandan KYK öğrencileri şehitler ve gaziler haftası nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ettiler.

Yurtta kalan üniversite öğrencilerine uyum programı çerçevesinde yapılan gezi ve ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan KYK Yurt Müdürü Ferhat Tükel:

“Gelin tanış olalım düşüncesiyle, yeni öğretim döneminde ilçemize okumak için gelen öğrencilere Seyit Harun Veli Hazretleri Cami ve Türbesi, Hoca Memiş Efendi Türbesi, Hacı Abdullah Efendi Türbesi, Tınaztepe Mağarası gezdirildi. Bu gezi münasebetiyle yapılan etkinliklerle ilerde şehrimizin fahri hemşerisi olacak olan ve ilçemizin dışarıda tanıtımına katkı sağlayacak sevgili öğrencilerimize şehrimizi tanıtmış olduk” dedi.  

Tükel: “Program çerçevesinde belediye tarafından tahsis edilen otobüsler ile yardımda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal beye de teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.