SÜRÜCÜ KURSLARININ EĞİTİM ARAÇLARI DENETLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2021 - 04:28, Güncelleme: 04.11.2021 - 04:28
 

SÜRÜCÜ KURSLARININ EĞİTİM ARAÇLARI DENETLENDİ

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki motorlu taşıt sürücü kurslarının eğitim araçları denetledi.

Denetimlere İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Şube Müdürleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri katıldı. Seydişehir’de faaliyet gösteren sürücü kurslarının motorlu araçlarında denetim gerçekleştirdiklerini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,” İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim camiamız ile birlikte bugün ilçemizde faaliyet gösteren Motorlu Taşıt Sürücü Kurslarının araçlarını denetledik. Denetimlerimizde sürücü adaylarımızın tam donanımlı olarak teorik ve pratik eksiği olmadan araçları kullanmalarını istiyoruz. Denetimlerimiz belirli aralıklarla devam edecek” ifadelerini kullandı.  Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı eğitim araçlarının denetimlerinde araçların ruhsat, servis freni, lastikler, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, sigorta-muayene, ilk çantası ve uyarıcı levhaları teknik şartlara uygun olup olmadıkları kontrol edildi.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki motorlu taşıt sürücü kurslarının eğitim araçları denetledi.

Denetimlere İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Şube Müdürleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri katıldı.

Seydişehir’de faaliyet gösteren sürücü kurslarının motorlu araçlarında denetim gerçekleştirdiklerini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,” İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim camiamız ile birlikte bugün ilçemizde faaliyet gösteren Motorlu Taşıt Sürücü Kurslarının araçlarını denetledik. Denetimlerimizde sürücü adaylarımızın tam donanımlı olarak teorik ve pratik eksiği olmadan araçları kullanmalarını istiyoruz. Denetimlerimiz belirli aralıklarla devam edecek” ifadelerini kullandı. 

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı eğitim araçlarının denetimlerinde araçların ruhsat, servis freni, lastikler, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, sigorta-muayene, ilk çantası ve uyarıcı levhaları teknik şartlara uygun olup olmadıkları kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.