Eski Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin acı günü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2021 - 10:48, Güncelleme: 06.11.2021 - 10:48
 

Eski Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin acı günü

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcı ve Eski Konya Milletvekili Harun Tüfekci'nin babası Ömer Tüfekci vefat etti.

AK Parti 22, 23 ve 24. dönem Konya Milletvekili, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Harun Tüfekci'nin babası Ömer Tüfekçi geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti.  77 yaşında vefat eden Ömer Tüfekci'nin cenazesinin Konya'nın Seydişehir ilçesi Selçuk Camiinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.  İL BAŞKANI HASAN ANGI'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yayımladığı başsağlığı mesajında "22. 23. ve 24. Dönem Konya Milletvekilimiz, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci'nin  babası Ömer Tüfekci'nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcı ve Eski Konya Milletvekili Harun Tüfekci'nin babası Ömer Tüfekci vefat etti.

AK Parti 22, 23 ve 24. dönem Konya Milletvekili, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Harun Tüfekci'nin babası Ömer Tüfekçi geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. 

77 yaşında vefat eden Ömer Tüfekci'nin cenazesinin Konya'nın Seydişehir ilçesi Selçuk Camiinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. 

İL BAŞKANI HASAN ANGI'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yayımladığı başsağlığı mesajında "22. 23. ve 24. Dönem Konya Milletvekilimiz, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci'nin  babası Ömer Tüfekci'nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.