2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan sanığa 42 yıl 6 ay hapis cezası

Asayiş (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.11.2021 - 12:36, Güncelleme: 14.11.2021 - 01:16
 

2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan sanığa 42 yıl 6 ay hapis cezası

Seydişehir ilçesinde kahvehanede 2 kişiyi silahla öldüren, 1 kişiyi yaralayan sanığa 42 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Mevlüt Çağsak, müştekiler ve taraf avukatları katıldı. Müşteki avukatı Şafak Kabak, sanığın suçunu kabul ettiğini, en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti. Sanık Avukatı Muhammet Murat Acur ise ek süre istemediğini önceki savunmalarını tekrar ettiklerini söyledi. Mahkeme heyeti sanık Çağsak'a, Hacı Ahmet Öksüz ve Ayhan Yalçınkaya'yı "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 2 kez 15'er yıl, Necati Harmancı'yı "öldürmeye teşebbüs" suçundan 12 yıl 6 ay olmak üzere 42 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Olay Seydişehir ilçesi İncesu Mahallesi'nde 10 Eylül 2020'de bir kahvehanede Mevlüt Çağşak (55), Ayhan Yalçınkaya (45), Ahmet Öksüz (41) ve Necati Harmancı (45) ile tartışmıştı. Çağsak'ın silahla ateş etmesi üzerine Ahmet Öksüz ve Ayhan Yalçınkaya hayatını kaybetmiş, Necati Harmancı yaralanmıştı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Mevlüt Çağşak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.  
Seydişehir ilçesinde kahvehanede 2 kişiyi silahla öldüren, 1 kişiyi yaralayan sanığa 42 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Mevlüt Çağsak, müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

Müşteki avukatı Şafak Kabak, sanığın suçunu kabul ettiğini, en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Sanık Avukatı Muhammet Murat Acur ise ek süre istemediğini önceki savunmalarını tekrar ettiklerini söyledi.

Mahkeme heyeti sanık Çağsak'a, Hacı Ahmet Öksüz ve Ayhan Yalçınkaya'yı "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 2 kez 15'er yıl, Necati Harmancı'yı "öldürmeye teşebbüs" suçundan 12 yıl 6 ay olmak üzere 42 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Olay

Seydişehir ilçesi İncesu Mahallesi'nde 10 Eylül 2020'de bir kahvehanede Mevlüt Çağşak (55), Ayhan Yalçınkaya (45), Ahmet Öksüz (41) ve Necati Harmancı (45) ile tartışmıştı. Çağsak'ın silahla ateş etmesi üzerine Ahmet Öksüz ve Ayhan Yalçınkaya hayatını kaybetmiş, Necati Harmancı yaralanmıştı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Mevlüt Çağşak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.