Kaban’dan Delege Seçimleri İle İlgili Basın Açıklaması

Politika (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.11.2021 - 12:50, Güncelleme: 23.11.2021 - 12:50
 

Kaban’dan Delege Seçimleri İle İlgili Basın Açıklaması

Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı yeni yapılacak seçimlerde de adaylığını açıklayan Hüseyin Kaban, 19 Kasım Cuma günü Özçelik-İş Sendikası adına yapılmış olan delege seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Kaban, 8 sandıkta 125 delege seçimi için oy kullanmaya gelen işçi arkadaşlarına teşekkür ve delege seçilen adayları da emeklerinden dolayı da tebrik etti. Kaban, medya ve sosyal siteler aracılığıyla diğer aday bir arkadaşın spekülasyon yaratan açıklamalarda bulunduğunu kaydederek kamuoyunun ve işçi arkadaşların doğru bilgilendirilmesi için açıklama yapmayı gerektirdiğini belirtti. Kaban: “Aday arkadaş delege seçimlerine girerek eşit şartlarda yarıştığını özgür yapılan bir delege seçimi sonucundan sonra sosyal sitelerden verdiği beyanlarla kamuoyunu ve işçi emekçi kardeşlerimizin verdiği kararları eleştirmiş ve yanlış bilgi vermek suretiyle Özçelik iş sendikasını da zan altında bırakmıştır.” dedi.                          Yapılan delege seçimlerinden sonra gelinen noktayla ilgili bilgi veren Kaban, “Delege seçimlerinin itiraz süresi bitmiş ve kesin sonuçları işçi arkadaşlarımız Sendikamızdan öğrenebilirler. Sonuçlara göre bizlere teveccüh gösteren delege sayısı seçimi kazanmamız için açık ara bir yeterlilik sağlamaktadır. Emekçi işçi arkadaşlarımla beraber bu seçimleri birlik beraberlik içerisinde kırmadan dökmeden bir bütünlük içerisinde götürmek en büyük arzu ve isteğimizdir. Sonuçlar ne olursa olsun, mühim olan emekçi arkadaşlarımızın haklarını savunacak, güçlü bir birlikteliğin oluşturulmasıdır. Bu nedenle telaşa kapılarak psikolojik açıklamaları üzüntü ve şaşkınlıkla karşılıyoruz. Bu yanlış beyanlar sendikamızı ve Genel merkezimizi de zan altında bırakacaktır” dedi. Kaban: “Önümüzdeki günlerde Genel Merkez tarafından belirlenecek bir günde yapılacak seçimlerle delegelerimiz tarafından Başkan ve Yönetim Kurulu belirlenecektir. Yeni seçilecek başkan ve yönetime şimdiden başarılar dileriz” ifadesinde bulundu.    
Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı yeni yapılacak seçimlerde de adaylığını açıklayan Hüseyin Kaban, 19 Kasım Cuma günü Özçelik-İş Sendikası adına yapılmış olan delege seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Kaban, 8 sandıkta 125 delege seçimi için oy kullanmaya gelen işçi arkadaşlarına teşekkür ve delege seçilen adayları da emeklerinden dolayı da tebrik etti.

Kaban, medya ve sosyal siteler aracılığıyla diğer aday bir arkadaşın spekülasyon yaratan açıklamalarda bulunduğunu kaydederek kamuoyunun ve işçi arkadaşların doğru bilgilendirilmesi için açıklama yapmayı gerektirdiğini belirtti.

Kaban: “Aday arkadaş delege seçimlerine girerek eşit şartlarda yarıştığını özgür yapılan bir delege seçimi sonucundan sonra sosyal sitelerden verdiği beyanlarla kamuoyunu ve işçi emekçi kardeşlerimizin verdiği kararları eleştirmiş ve yanlış bilgi vermek suretiyle Özçelik iş sendikasını da zan altında bırakmıştır.” dedi.                         

Yapılan delege seçimlerinden sonra gelinen noktayla ilgili bilgi veren Kaban, “Delege seçimlerinin itiraz süresi bitmiş ve kesin sonuçları işçi arkadaşlarımız Sendikamızdan öğrenebilirler. Sonuçlara göre bizlere teveccüh gösteren delege sayısı seçimi kazanmamız için açık ara bir yeterlilik sağlamaktadır. Emekçi işçi arkadaşlarımla beraber bu seçimleri birlik beraberlik içerisinde kırmadan dökmeden bir bütünlük içerisinde götürmek en büyük arzu ve isteğimizdir. Sonuçlar ne olursa olsun, mühim olan emekçi arkadaşlarımızın haklarını savunacak, güçlü bir birlikteliğin oluşturulmasıdır. Bu nedenle telaşa kapılarak psikolojik açıklamaları üzüntü ve şaşkınlıkla karşılıyoruz. Bu yanlış beyanlar sendikamızı ve Genel merkezimizi de zan altında bırakacaktır” dedi.

Kaban: “Önümüzdeki günlerde Genel Merkez tarafından belirlenecek bir günde yapılacak seçimlerle delegelerimiz tarafından Başkan ve Yönetim Kurulu belirlenecektir. Yeni seçilecek başkan ve yönetime şimdiden başarılar dileriz” ifadesinde bulundu.

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ahmet izci
(23.11.2021 18:34 - #261)
Sayın başkanım öncelikle tebrikler. İnşallah hayırlı olsun seçimleriniz. Şimdi ben şu kısmı anlamadım Bir önceki açıklama da Adnan isimli başkan 56 delegem var en fazla benim delegem var diyor. Siz ise açık ara kazandık diyorsunuz sizin kaç delegeniz var ki? Bir de sayın başkanım diğer aday Adnan diyor ki seçimler hep 5 sandıkta yapılırdı. Bu seçimde Siz yöneticilerin kararı ile ,8 yapıldı diyor bu doğru mu neden 6 değil 10 değil 12 değilde 8 sandık özel bir nedeni var mı yoksa 8 sizin uğurlu sayınız mı? Kamuoyunu Başkan olarak aydınlatırsanız biz de Şuan yetkisi olmayan Adnan gibi birinden bilgi almak zorunda kalmayız. Siz ve diğer adaylar kaçar oy aldı listelerinden buna yönelik kaç delege çıktı? Selamlar saygılar sayın boşkanim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.