Otomobil dağa çarptı

Asayiş 23.11.2021 - 19:19, Güncelleme: 23.11.2021 - 19:19
 

Otomobil dağa çarptı

Beyşehir'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobille dağa çarptı.

Kaza, Beyşehir - Antalya kara yolunda Huğlu Mahallesi yakınlarında yaşandı. N.Ü. yönetimindeki 07 B 0859 plakalı otomobil, seyir halindeyken kontrolden çıkarak dağa çarptı. Kazada yaralanan sürücü ile araçta bulunan H.Ü, O.D. ve M.D. olay yerine sevk edilen ambulanslar tarafından kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan M.D. ile H.Ü, acil serviste yapılan müdahale sonrasında Konya’ya sevk edildi.
Beyşehir'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobille dağa çarptı.

Kaza, Beyşehir - Antalya kara yolunda Huğlu Mahallesi yakınlarında yaşandı.

N.Ü. yönetimindeki 07 B 0859 plakalı otomobil, seyir halindeyken kontrolden çıkarak dağa çarptı. Kazada yaralanan sürücü ile araçta bulunan H.Ü, O.D. ve M.D. olay yerine sevk edilen ambulanslar tarafından kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan M.D. ile H.Ü, acil serviste yapılan müdahale sonrasında Konya’ya sevk edildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.