BAŞKAN TUTAL STK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Güncel 25.11.2021 - 12:33, Güncelleme: 25.11.2021 - 12:33
 

BAŞKAN TUTAL STK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, STK Başkanlarıyla Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Seydişehir’in sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in tarımdan hayvancılığa, sanayiden istihdama, turizmden bölgesel kalkınmaya kadar birçok konuda Seydişehir ortak paydasında istişare toplantılarına devam ettiklerini belirtti. Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde STK Başkanlarıyla bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2014 yılından bugüne kadar Seydişehir’de gerçekleştirilen belediye, büyükşehir, bakanlık ve hükümet yatırımlarını sine-vizyon gösterimiyle STK Başkanlarıyla paylaştı. Sunumun akabinde STK Başkanlarıyla birebir istişarelerde bulunan Başkan Tutal, Seydişehir’in daha da kalkınması için istek, talep ve önerileri dinledi. STK’ların şehirlerin yaşayan hafızası ve lokomotifi olduğunu belirten Başkan Tutal, “şehirlerin gelişiminde ve değişiminde topluma doğrudan dokunan STK’ların önemi çok büyüktür. Kendi faaliyet alanlarında hizmet veren, topluma dokunan, her güzelliğin altında imzaları olan STK’lar, bu anlamda bizler için de önem taşımaktadır. Bugün de Cenab-ı Allah’ın bizlere “Onlar işlerini meşveret ile yürütürler” buyurduğu gibi, istişare etmeyi şiar edindik ve STK başkanlarımızla bir araya gelerek Seydişehir’imizi yakından ilgilendiren çalışmaları sizlerle istişare edip görüş, istek ve önerilerinizi dinliyoruz. Toplantımıza katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 2014 yılından bugüne kadar Seydişehir’in şehircilik anlamında önemli hizmetler gerçekleştirildiğinin altını çizerek Seydişehir’in bu anlamda önemli bir sorununun kalmadığını söyleyen Başkan Tutal “tarıma yönelik yatırımlardan hayvancılığı geliştirmeye yönelik yatırımlara, istihdamdan yerel kalkınmaya kadar 100’den fazla büyük projeyi hep birlikte hayata geçirdik. Seydişehir’imize kazandırdığımız gençlik merkezlerinden millet bahçesine, Kuğulu Vadisi projemizden soğuk hava deposuna, termal tesislerimizden eski garaj projesine, TOKİ çalışmalarından şehir müzesine, Seyyid Harun Veli Çevre düzenlemesinden trafik eğitim parkına, fakülte binaları, yaşlı bakım merkezleri ve Akçay deresi rekreasyon projesine kadar birçok alanda hep birlikte şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirdik. Şehrimizin geleceğini doğrudan ilgilendiren projeleri ise bakanlıklarımızla koordineli bir şekilde yürütme devam de devam ediyoruz. Yine sizlerin desteğiyle ilçe sakinlerimizi ve bölgemizi yakından ilgilendiren projeleri de hayata geçirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ve geçirecek olduğumuz projeler ile Seydişehir’imizi yarınlara taşımak adına hep birlikte çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların akabinde STK Başkanlarının istek, talep ve önerilerini dinleyerek soruları cevapladı, hediye takdim etti.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, STK Başkanlarıyla Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Seydişehir’in sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in tarımdan hayvancılığa, sanayiden istihdama, turizmden bölgesel kalkınmaya kadar birçok konuda Seydişehir ortak paydasında istişare toplantılarına devam ettiklerini belirtti.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde STK Başkanlarıyla bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2014 yılından bugüne kadar Seydişehir’de gerçekleştirilen belediye, büyükşehir, bakanlık ve hükümet yatırımlarını sine-vizyon gösterimiyle STK Başkanlarıyla paylaştı. Sunumun akabinde STK Başkanlarıyla birebir istişarelerde bulunan Başkan Tutal, Seydişehir’in daha da kalkınması için istek, talep ve önerileri dinledi.

STK’ların şehirlerin yaşayan hafızası ve lokomotifi olduğunu belirten Başkan Tutal, “şehirlerin gelişiminde ve değişiminde topluma doğrudan dokunan STK’ların önemi çok büyüktür. Kendi faaliyet alanlarında hizmet veren, topluma dokunan, her güzelliğin altında imzaları olan STK’lar, bu anlamda bizler için de önem taşımaktadır. Bugün de Cenab-ı Allah’ın bizlere “Onlar işlerini meşveret ile yürütürler” buyurduğu gibi, istişare etmeyi şiar edindik ve STK başkanlarımızla bir araya gelerek Seydişehir’imizi yakından ilgilendiren çalışmaları sizlerle istişare edip görüş, istek ve önerilerinizi dinliyoruz. Toplantımıza katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

2014 yılından bugüne kadar Seydişehir’in şehircilik anlamında önemli hizmetler gerçekleştirildiğinin altını çizerek Seydişehir’in bu anlamda önemli bir sorununun kalmadığını söyleyen Başkan Tutal “tarıma yönelik yatırımlardan hayvancılığı geliştirmeye yönelik yatırımlara, istihdamdan yerel kalkınmaya kadar 100’den fazla büyük projeyi hep birlikte hayata geçirdik. Seydişehir’imize kazandırdığımız gençlik merkezlerinden millet bahçesine, Kuğulu Vadisi projemizden soğuk hava deposuna, termal tesislerimizden eski garaj projesine, TOKİ çalışmalarından şehir müzesine, Seyyid Harun Veli Çevre düzenlemesinden trafik eğitim parkına, fakülte binaları, yaşlı bakım merkezleri ve Akçay deresi rekreasyon projesine kadar birçok alanda hep birlikte şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirdik.

Şehrimizin geleceğini doğrudan ilgilendiren projeleri ise bakanlıklarımızla koordineli bir şekilde yürütme devam de devam ediyoruz. Yine sizlerin desteğiyle ilçe sakinlerimizi ve bölgemizi yakından ilgilendiren projeleri de hayata geçirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ve geçirecek olduğumuz projeler ile Seydişehir’imizi yarınlara taşımak adına hep birlikte çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların akabinde STK Başkanlarının istek, talep ve önerilerini dinleyerek soruları cevapladı, hediye takdim etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.