GENÇ UDİ ALİ KAĞAN DEMİR MUSİKİDE GELECEK VAAT EDİYOR (VİDEOLU HABER)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.01.2022 - 15:01, Güncelleme: 11.01.2022 - 20:49
 

GENÇ UDİ ALİ KAĞAN DEMİR MUSİKİDE GELECEK VAAT EDİYOR (VİDEOLU HABER)

Seydişehir’in gelecek vaat eden genç udisi Ali Kağan Demir, bir kaç sazı çalma özelliği ile bölgede kendinden söz ettiriyor.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen bağlama ve udla şarkı söyleyerek adından söz ettiren Ali Kağan Demir Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde 2.sınıf öğrencisi. Mahmut Esat Orta Okulunda okurken Bağlama Grubunda yer alan ilçemizin mahalli sanatçılarıyla programlara çıkan Ali Kağan Demir’in YouTube kanalı da bulunmaktadır. Ali Kağan Demir’in  KONTV de “Kerem İşkan’la Aykırı Gündem” programı 12 Ocak Çarşamba günü konuk olacağı fakat Konya Sporda forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazası sonucu vefat etmesi nedeniyle programın ertelendiği öğrenildi.
Seydişehir’in gelecek vaat eden genç udisi Ali Kağan Demir, bir kaç sazı çalma özelliği ile bölgede kendinden söz ettiriyor.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen bağlama ve udla şarkı söyleyerek adından söz ettiren Ali Kağan Demir Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde 2.sınıf öğrencisi.

Mahmut Esat Orta Okulunda okurken Bağlama Grubunda yer alan ilçemizin mahalli sanatçılarıyla programlara çıkan Ali Kağan Demir’in YouTube kanalı da bulunmaktadır.

Ali Kağan Demir’in  KONTV de “Kerem İşkan’la Aykırı Gündem” programı 12 Ocak Çarşamba günü konuk olacağı fakat Konya Sporda forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazası sonucu vefat etmesi nedeniyle programın ertelendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.