sçim

Hastane Güvenlikçileri Konusu

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.01.2022 - 15:47, Güncelleme: 14.01.2022 - 15:47
 

Hastane Güvenlikçileri Konusu

Geçtiğimiz hafta “Hastanede Test Yoğunluğu” köşe yazısında hastane güvenlik görevlileri ile ilgili eleştiriler kısmına Sevgili Güvenlik Görevlilerin yanı sıra çok sayıdaki vatandaştan da tepki aldım.

Aslında bu sorun sadece Seydişehir’e has bir sorun değil, Türkiye’nin genel bir sorunudur. Kimse tek başına hedef alınmamıştır. Sağlık hizmetleri ekip işidir. Hastane girişinden hizmet ve tedavi alanlarına kadar her birim, her hizmet sınıfı ve her sağlık çalışanı bu ekibin önemli bir parçasıdır. Hepsi de bulundukları görevde sorumlulukların görevini yapmaktadır ve yapmalıdır. Ayrıca sağlık hizmetleri birincil hizmettir. Pandemi ile birlikte yoğunluğun artması da kaçınılmazdır. Nitekim yazımın ana teması da pandemiye bağlı test yoğunluğuyla ilgilidir. Kış şartları ile birlikte hasta sayısının artması normaldir. çalışanların da zorluk yaşamamaları ve görevlerini daha huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için hassas davranmaları gerekir. Burada özel güvenlik görevliler ile ilgili açtığımız parantez; iletişim ve formasyon konusunda başka kurumlarda çalışan meslektaşlarıyla senkronize bir biçimde ve duyarlı davranmalarına ilişkindir. Güvenlikçi arkadaşlarımızın özlük haklarıyla ilgili sorunları da bilinmektedir. Bu konuda yetkililer hastanenin girişinde hastaneyi temsil etmekte olan güvenlik görevlilerin haklarını da teslim etmelidir. Burada güvenlikçi arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum. Şöyle ki tam bir seviyeli bir tartışma ortamı doğdu. Tek tek hepinize cevap vermek isterdim ama bu işin zorluğu dolayısıyla bu yazıyı kaleme aldım. Allah işinizde kolaylıklar versin.
Geçtiğimiz hafta “Hastanede Test Yoğunluğu” köşe yazısında hastane güvenlik görevlileri ile ilgili eleştiriler kısmına Sevgili Güvenlik Görevlilerin yanı sıra çok sayıdaki vatandaştan da tepki aldım.

Aslında bu sorun sadece Seydişehir’e has bir sorun değil, Türkiye’nin genel bir sorunudur. Kimse tek başına hedef alınmamıştır.

Sağlık hizmetleri ekip işidir.

Hastane girişinden hizmet ve tedavi alanlarına kadar her birim, her hizmet sınıfı ve her sağlık çalışanı bu ekibin önemli bir parçasıdır. Hepsi de bulundukları görevde sorumlulukların görevini yapmaktadır ve yapmalıdır.

Ayrıca sağlık hizmetleri birincil hizmettir.

Pandemi ile birlikte yoğunluğun artması da kaçınılmazdır.

Nitekim yazımın ana teması da pandemiye bağlı test yoğunluğuyla ilgilidir.

Kış şartları ile birlikte hasta sayısının artması normaldir. çalışanların da zorluk yaşamamaları ve görevlerini daha huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için hassas davranmaları gerekir.

Burada özel güvenlik görevliler ile ilgili açtığımız parantez; iletişim ve formasyon konusunda başka kurumlarda çalışan meslektaşlarıyla senkronize bir biçimde ve duyarlı davranmalarına ilişkindir.

Güvenlikçi arkadaşlarımızın özlük haklarıyla ilgili sorunları da bilinmektedir. Bu konuda yetkililer hastanenin girişinde hastaneyi temsil etmekte olan güvenlik görevlilerin haklarını da teslim etmelidir.

Burada güvenlikçi arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum.

Şöyle ki tam bir seviyeli bir tartışma ortamı doğdu. Tek tek hepinize cevap vermek isterdim ama bu işin zorluğu dolayısıyla bu yazıyı kaleme aldım.

Allah işinizde kolaylıklar versin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.