sçim

TOPLU SÖZLEŞME İÇİN İLK OTURUM GERÇEKLEŞTİ

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.01.2022 - 14:17, Güncelleme: 15.01.2022 - 14:17
 

TOPLU SÖZLEŞME İÇİN İLK OTURUM GERÇEKLEŞTİ

Eti Alüminyum A.Ş. de çalışan işçiler adına yetkili sendika olan Özçelik İş Sendikası ile İşveren Yöneticileri yeni toplu sözleşme pazarlığı için masaya oturdu.

Konuyla ilgili bilgi veren Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban: “01.01.2022 Toplu İş Sözleşmemiz İlk Oturumunu Eti Alüminyum A.Ş. İşyerimizde, Sendika Yönetim Kurulumuz ve İşveren Yöneticilerimizle birlikte başlattık. Hayırlara Vesile olsun İnşallah.” temennisinde bulundu. Kaban; “Eti Alüminyum A.Ş. de çalışan Özçelik İş Sendikasına üye 1275 işçi adına 3 yıllığına sözleşme imzalamak için toplantılara başlandı. Öyle umut ediyoruz ki hayat pahalılığı göz önüne alınarak işçilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğimiz makul bir ücrette anlaşırız.” dedi.
Eti Alüminyum A.Ş. de çalışan işçiler adına yetkili sendika olan Özçelik İş Sendikası ile İşveren Yöneticileri yeni toplu sözleşme pazarlığı için masaya oturdu.

Konuyla ilgili bilgi veren Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban: “01.01.2022 Toplu İş Sözleşmemiz İlk Oturumunu Eti Alüminyum A.Ş. İşyerimizde, Sendika Yönetim Kurulumuz ve İşveren Yöneticilerimizle birlikte başlattık. Hayırlara Vesile olsun İnşallah.” temennisinde bulundu.

Kaban; “Eti Alüminyum A.Ş. de çalışan Özçelik İş Sendikasına üye 1275 işçi adına 3 yıllığına sözleşme imzalamak için toplantılara başlandı. Öyle umut ediyoruz ki hayat pahalılığı göz önüne alınarak işçilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğimiz makul bir ücrette anlaşırız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.