İŞ İLANI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.01.2022 - 15:45, Güncelleme: 18.01.2022 - 15:45
 

İŞ İLANI

İş İlanı

Deniz Sera; Antalya Altınova'da; tarım sektörüne demir çelik tedariki sağlayan, yüksek ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti bazında hızlı ve sağlam ilerleyen bir şirkettir. Firmamız ileriye dönük Seydişehir’de de iş kurma düşüncesi olduğu için Seydişehirli çalışanları tercih etmektedir. Firmamızda YÖNETİCİ ASİSTANI olarak görev almak üzere MEMLEKETİ SEYDİŞEHİR olup Antalya’da ikamet edebilecek Bay/Bayan takım arkadaşları aranmaktadır. İletişim İçin: Altınova Sinan Mah. Şelaler Cad. No: 34 Kepez/Antalya  Tel: 0 541 390 93 25        
İş İlanı

Deniz Sera; Antalya Altınova'da; tarım sektörüne demir çelik tedariki sağlayan, yüksek ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti bazında hızlı ve sağlam ilerleyen bir şirkettir. Firmamız ileriye dönük Seydişehir’de de iş kurma düşüncesi olduğu için Seydişehirli çalışanları tercih etmektedir.

Firmamızda YÖNETİCİ ASİSTANI olarak görev almak üzere MEMLEKETİ SEYDİŞEHİR olup Antalya’da ikamet edebilecek Bay/Bayan takım arkadaşları aranmaktadır.

İletişim İçin: Altınova Sinan Mah. Şelaler Cad. No: 34 Kepez/Antalya 

Tel: 0 541 390 93 25

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.