sçim

SEYDİŞEHİR OSB DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Güncel 30.01.2022 - 12:27, Güncelleme: 30.01.2022 - 12:27
 

SEYDİŞEHİR OSB DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Seydişehir OSB’nin doğalgaza kavuşması için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Cengiz Holding, Selçuk Gaz ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle devam eden çalışmalar neticesinde Seydişehir OSB 2022 yılında doğalgaza kavuşacak.

OSB’de bulunan sanayicilerin uzun süredir beklediği doğalgaz sorununun çözümü noktasında 2022 yılının bahar aylarında çalışmalara başlanılacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, doğalgaz sorununun çözümüyle birlikte Seydişehir OSB’de istihdam ve sanayi üretimlerinin artacağını söyledi. Seydişehir OSB’de doğalgaz kullanımı noktasında yapılacak olan çalışmalar hususunda Başkan Tutal’a bilgiler veren Cengiz  Enerji Proje  Müdürü Mustafa Öztürk, “2022 yılında Seydişehir OSB’nin doğalgaza kavuşması için yapacak olduğumuz çalışmalar neticesinde 8.500 metre 8 inçlik çelik boru, 4.300 metre 125’lik polietilen boru, 2 adet 7.500 sm3’lük ve 1 adet 5.000 sm3’lük regülatör yapılacak. Toplamda 13 milyon 700 bin liralık yatırım bedelli çalışmamıza bahar aylarıyla birlikte başlamayı hedefliyoruz” dedi. Seydişehir OSB’si için büyük önem taşıyan doğalgaz sorununun çözümü noktasında desteklerini esirgemeyen Cengiz Ailesine teşekkür eden Başkan Tutal, “Seydişehir’imize önemli bir katma değer ve istihdam sağlayan OSB’mizin üretim kapasitesini arttırmak ve yeni yatırımcılar için önemli bir sorun haline gelen OSB’nin doğalgaza kavuşması sorununu artık çözüme kavuşturuyoruz. Bahar aylarıyla birlikte başlaması planlanan çalışmalar neticesinde OSB’miz artık doğalgaza kavuşacak ve daha fazla katma değer üretip istihdam sağlayacak. OSB’mizin doğalgaza kavuşması hususunda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk’e, hayırsever işadamlarımız Şaban ve Ekrem Cengiz Beyler başta olmak üzere Cengiz ailesine ve tüm sanayicilerimiz ve ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir OSB’nin doğalgaza kavuşması için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Cengiz Holding, Selçuk Gaz ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle devam eden çalışmalar neticesinde Seydişehir OSB 2022 yılında doğalgaza kavuşacak.

OSB’de bulunan sanayicilerin uzun süredir beklediği doğalgaz sorununun çözümü noktasında 2022 yılının bahar aylarında çalışmalara başlanılacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, doğalgaz sorununun çözümüyle birlikte Seydişehir OSB’de istihdam ve sanayi üretimlerinin artacağını söyledi.

Seydişehir OSB’de doğalgaz kullanımı noktasında yapılacak olan çalışmalar hususunda Başkan Tutal’a bilgiler veren Cengiz  Enerji Proje  Müdürü Mustafa Öztürk, “2022 yılında Seydişehir OSB’nin doğalgaza kavuşması için yapacak olduğumuz çalışmalar neticesinde 8.500 metre 8 inçlik çelik boru, 4.300 metre 125’lik polietilen boru, 2 adet 7.500 sm3’lük ve 1 adet 5.000 sm3’lük regülatör yapılacak. Toplamda 13 milyon 700 bin liralık yatırım bedelli çalışmamıza bahar aylarıyla birlikte başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Seydişehir OSB’si için büyük önem taşıyan doğalgaz sorununun çözümü noktasında desteklerini esirgemeyen Cengiz Ailesine teşekkür eden Başkan Tutal, “Seydişehir’imize önemli bir katma değer ve istihdam sağlayan OSB’mizin üretim kapasitesini arttırmak ve yeni yatırımcılar için önemli bir sorun haline gelen OSB’nin doğalgaza kavuşması sorununu artık çözüme kavuşturuyoruz. Bahar aylarıyla birlikte başlaması planlanan çalışmalar neticesinde OSB’miz artık doğalgaza kavuşacak ve daha fazla katma değer üretip istihdam sağlayacak. OSB’mizin doğalgaza kavuşması hususunda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk’e, hayırsever işadamlarımız Şaban ve Ekrem Cengiz Beyler başta olmak üzere Cengiz ailesine ve tüm sanayicilerimiz ve ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.