Seydişehir-Antalya Yolu Son Durum!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.01.2022 - 11:51, Güncelleme: 31.01.2022 - 11:51
 

Seydişehir-Antalya Yolu Son Durum!

31 Ocak gecesi kar yağışının yeniden etkili olmaya başladığı ilçemizde Seydişehir-Antalya yolu trafiğe açık.

Yer yer kar kalınlığı 2 metreyi bulan Seydişehir-Antalya yolu Alacabel mevkiinde Karayolları ve belediye ekipleri yolları açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. Karayollarından alınan son bilgilere göre Seydişehir-Konya yolu trafiğe açık, Seydişehir-Antalya yolu TIR, çekici türü araçlara kapatılırken zincir ve kar lastiği olan diğer araçların geçişine izin verildiği öğrenildi. Yetkililer mecbur kalınmadıkça yola çıkılmaması konusunda sürücüleri uyardı.  
31 Ocak gecesi kar yağışının yeniden etkili olmaya başladığı ilçemizde Seydişehir-Antalya yolu trafiğe açık.

Yer yer kar kalınlığı 2 metreyi bulan Seydişehir-Antalya yolu Alacabel mevkiinde Karayolları ve belediye ekipleri yolları açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Karayollarından alınan son bilgilere göre Seydişehir-Konya yolu trafiğe açık, Seydişehir-Antalya yolu TIR, çekici türü araçlara kapatılırken zincir ve kar lastiği olan diğer araçların geçişine izin verildiği öğrenildi.

Yetkililer mecbur kalınmadıkça yola çıkılmaması konusunda sürücüleri uyardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.