SEL BASKINLARINA BELEDİYE MÜDAHELE ETTİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.02.2022 - 12:02, Güncelleme: 09.02.2022 - 12:02
 

SEL BASKINLARINA BELEDİYE MÜDAHELE ETTİ

Seydişehir Belediyesi ekipleri dün etkili olan sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen su baskınlarına ve taşkınlarına müdahale etti.

Seydişehir merkez ve kırsal mahallerinde etkili olan sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen su baskınlarına ve taşkınlarına Seydişehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti. Başkan Tutal, kırsal mahallelerde yaşanan taşkınların DSİ kanallarının tıkanması sonucu meydana geldiğini ve anında müdahale edildiğini belirtti. Dün gece başlayan ve bugün sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden şiddetli yağmur nedeniyle ev ve işyerleri ile birçok tarım arazisinin de sular altında kaldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bu yıl ilçemiz mevsim normallerinin üzerinde yağış alıyor. Buna bağlı olarak ilçemiz genelinde teyakkuz halinde olarak herhangi bir sorunun yaşanmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dün itibariyle mevsim normallerinin üzerindeki yağışların sebep olduğu su baskınlarına ekiplerimiz anında müdahale ederek daha fazla sorun olmasının önüne geçti. Yağan yağmurun yanında karların da erimesiyle birlikte bazı bölgelerimizde su baskınları meydana geldi.  Yaşanan olumsuzluklara ve sel baskınlarına ekiplerimizin gece boyunca ve gündüz yaptıkları müdahaleler ile öncesinde aldığımız tedbirler sayesinde daha fazla olumsuzluğun yaşanmasının önüne geçtik. Su kanallarına yakın bölgelerimizde bulunan bazı evlerimizde ve iş yerlerimizde küçük çaplı su baskınları yaşanmıştır” ifadeleri kullandı. Seydişehir Belediyesi ekipleri gelen ihbarlara anında müdahale etti. Ekipler 20 personelle ev ve iş yeri başta olmak üzere su baskınlarına müdahele müdahale etti. Belediye ekipleri sağanak yağış sonrasında kapanan mazgalları temizledi, yeniden aktif hale getirdi.    
Seydişehir Belediyesi ekipleri dün etkili olan sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen su baskınlarına ve taşkınlarına müdahale etti.

Seydişehir merkez ve kırsal mahallerinde etkili olan sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen su baskınlarına ve taşkınlarına Seydişehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.

Başkan Tutal, kırsal mahallelerde yaşanan taşkınların DSİ kanallarının tıkanması sonucu meydana geldiğini ve anında müdahale edildiğini belirtti.

Dün gece başlayan ve bugün sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden şiddetli yağmur nedeniyle ev ve işyerleri ile birçok tarım arazisinin de sular altında kaldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bu yıl ilçemiz mevsim normallerinin üzerinde yağış alıyor. Buna bağlı olarak ilçemiz genelinde teyakkuz halinde olarak herhangi bir sorunun yaşanmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dün itibariyle mevsim normallerinin üzerindeki yağışların sebep olduğu su baskınlarına ekiplerimiz anında müdahale ederek daha fazla sorun olmasının önüne geçti. Yağan yağmurun yanında karların da erimesiyle birlikte bazı bölgelerimizde su baskınları meydana geldi.  Yaşanan olumsuzluklara ve sel baskınlarına ekiplerimizin gece boyunca ve gündüz yaptıkları müdahaleler ile öncesinde aldığımız tedbirler sayesinde daha fazla olumsuzluğun yaşanmasının önüne geçtik. Su kanallarına yakın bölgelerimizde bulunan bazı evlerimizde ve iş yerlerimizde küçük çaplı su baskınları yaşanmıştır” ifadeleri kullandı.

Seydişehir Belediyesi ekipleri gelen ihbarlara anında müdahale etti. Ekipler 20 personelle ev ve iş yeri başta olmak üzere su baskınlarına müdahele müdahale etti. Belediye ekipleri sağanak yağış sonrasında kapanan mazgalları temizledi, yeniden aktif hale getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.