sçim

Seydişehir Bilim Sanat Merkezi Açıldı

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.02.2022 - 00:38, Güncelleme: 11.02.2022 - 00:42
 

Seydişehir Bilim Sanat Merkezi Açıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar sosyal medya hesabı üzerinden Seydişehir Bilim Sanat Merkezi açılacağının müjdesini verdi.

Kibar'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda: "Milli Eğitim Bakanlığımız onayı ile Seydişehir Bilim Sanat Merkezi Açıldı. Bilim-Sanat alanında özel yetenekli çocukların tespit edilerek, okul çıkışı ve hafta sonları eğitim aldıkları bir kurum olan Seydişehir BİLSEM, İmam Hatip Ortaokulumuz binasında hizmet verecek. BİLSEM'in Seydişehir'e kazandırılmasını sağlayan başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar sosyal medya hesabı üzerinden Seydişehir Bilim Sanat Merkezi açılacağının müjdesini verdi.

Kibar'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda:

"Milli Eğitim Bakanlığımız onayı ile Seydişehir Bilim Sanat Merkezi Açıldı. Bilim-Sanat alanında özel yetenekli çocukların tespit edilerek, okul çıkışı ve hafta sonları eğitim aldıkları bir kurum olan Seydişehir BİLSEM, İmam Hatip Ortaokulumuz binasında hizmet verecek.

BİLSEM'in Seydişehir'e kazandırılmasını sağlayan başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.