YENİ SAĞLIK İSTASYONU KIŞTAN NASİBİNİ ALDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.02.2022 - 15:06, Güncelleme: 15.02.2022 - 16:01
 

YENİ SAĞLIK İSTASYONU KIŞTAN NASİBİNİ ALDI

Seydişehir’de Okullar Bölgesindeki 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası yoğun kıştan nasibini aldı.

Geçen yıl hizmete giren prefabrik tipi Acil İstasyon binasında yer yer çatlakların oluşması ve çatısının akması nedeniyle istasyonda görevli personeli zor duruma soktu. Binayı bu şekilde gören vatandaşlar istasyonun bu yoğun yaşanana kıştan nasibini aldığı söyleyerek, ilçede kış şartları ağır olduğu için gizli çatının yapılmasının yanlış olduğunu belirttiler.  
Seydişehir’de Okullar Bölgesindeki 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası yoğun kıştan nasibini aldı.

Geçen yıl hizmete giren prefabrik tipi Acil İstasyon binasında yer yer çatlakların oluşması ve çatısının akması nedeniyle istasyonda görevli personeli zor duruma soktu.

Binayı bu şekilde gören vatandaşlar istasyonun bu yoğun yaşanana kıştan nasibini aldığı söyleyerek, ilçede kış şartları ağır olduğu için gizli çatının yapılmasının yanlış olduğunu belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.