Meslek Lisesi Fabrika Gibi Çalışıyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.02.2022 - 10:18, Güncelleme: 23.02.2022 - 10:28
 

Meslek Lisesi Fabrika Gibi Çalışıyor

İlçemizdeki meslek liseleri pandemi döneminde ihtiyaç olan dezenfektan ve maske üretimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı bölümünde üretilen Cerrahi Maskeler ile Konya’nın 15 ilçesindeki okulların maske ihtiyacını karşılıyor. Kovid 19 salgınıyla beraber hayatımızın bir parçası haline gelen cerahi maske ve dezanfektan üretiminde meslek liseleri çığır açtı. Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümü öğrencileri ürettikleri dezenfektanı ülke geneline satarken, Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı bölümünde en son üretilen bir milyon maskenin 15 ilçeye dağıtımı devam ediyor.
İlçemizdeki meslek liseleri pandemi döneminde ihtiyaç olan dezenfektan ve maske üretimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı bölümünde üretilen Cerrahi Maskeler ile Konya’nın 15 ilçesindeki okulların maske ihtiyacını karşılıyor.

Kovid 19 salgınıyla beraber hayatımızın bir parçası haline gelen cerahi maske ve dezanfektan üretiminde meslek liseleri çığır açtı.
Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümü öğrencileri ürettikleri dezenfektanı ülke geneline satarken, Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı bölümünde en son üretilen bir milyon maskenin 15 ilçeye dağıtımı devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.