Seydi Şifa Termal Tesisine Ödül

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.02.2022 - 09:40, Güncelleme: 25.02.2022 - 10:57
 

Seydi Şifa Termal Tesisine Ödül

İstanbul'da düzenlenen "Kristal Şehirler Ödül Töreninde" hayata geçirilen "Seydi Şifa Termal Tesisleri" yılın termal yatırımı ödülünü aldı.

Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği, iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasından öne çıkan isimlerin bir araya geldiği ve ödül aldığı Kristal Şehirler Ödül Töreninde “Yılın Termal Yatırımı” ödülünü Seydi Şifa Termal Tesisleri yatırımıyla Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal aldı. Yılın Termal Yatırımı ödülünü alan Başkan Tutal, “Seydi Şifa Termal Tesisleri yatırımımızla aldığımız bu ödül ve başarı, hepimizin ortak gururu ve sevincidir. Seydişehir’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Termal alanda İç Anadolu’nun yeni başkenti olmaya aday olduklarını ifade eden Başkan Tutal, “2 bin yıllık termal kültürünü gün yüzüne çıkarmanın ve şehrimizin 20 yıllık hayaline gerçeğe dönüştürmenin yanında daha büyük hedeflere koşar adım ilerliyoruz. İç Anadolu’nun termalde yeni başkenti olmaya adayız ve bu hedefimizi gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bugün aldığımız “Yılın Termal Yatırımı” ödülü bunun habercisi ve muştusudur. Bu gurur Seydişehirli hemşehrilerimizin gururu, başarısı ve sevincidir. İlçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Büyük başarıların büyük hedeflerle geldiğini de ifade eden Başkan Tutal, “hedefimizi her zaman büyük tutuyoruz. Vizyonumuz insanlığa hizmet etmenin yanında termal alanda adından söz ettiren bir Seydişehir inşa etmektir. Büyük başarılar her zaman, büyük hayaller ve hedeflerle birlikte gelmiştir. Seydişehir’imiz adına büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu hedeflerimiz doğrultusunda yeni yatırımlarının önünü açarak istihdam oluşturmaya, katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda termal bölgemizdeki arsaların yatırım şartıyla ihalesinin yapılmasının akabinde bu bölgemize özel müteşebbislerimiz tarafından kazandırılacak olan 5 yıldızlı lüks oteller, butik oteller ve müstakil yatırımlarla şehrimiz termalde daha da büyüyecek ve İç Anadolu’nun termalde yeni başkenti Seydişehir olacak. Yeni başarılara, yeni hedeflere birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İstanbul'da düzenlenen "Kristal Şehirler Ödül Töreninde" hayata geçirilen "Seydi Şifa Termal Tesisleri" yılın termal yatırımı ödülünü aldı.

Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği, iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasından öne çıkan isimlerin bir araya geldiği ve ödül aldığı Kristal Şehirler Ödül Töreninde “Yılın Termal Yatırımı” ödülünü Seydi Şifa Termal Tesisleri yatırımıyla Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal aldı.

Yılın Termal Yatırımı ödülünü alan Başkan Tutal, “Seydi Şifa Termal Tesisleri yatırımımızla aldığımız bu ödül ve başarı, hepimizin ortak gururu ve sevincidir. Seydişehir’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Termal alanda İç Anadolu’nun yeni başkenti olmaya aday olduklarını ifade eden Başkan Tutal, “2 bin yıllık termal kültürünü gün yüzüne çıkarmanın ve şehrimizin 20 yıllık hayaline gerçeğe dönüştürmenin yanında daha büyük hedeflere koşar adım ilerliyoruz. İç Anadolu’nun termalde yeni başkenti olmaya adayız ve bu hedefimizi gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bugün aldığımız “Yılın Termal Yatırımı” ödülü bunun habercisi ve muştusudur. Bu gurur Seydişehirli hemşehrilerimizin gururu, başarısı ve sevincidir. İlçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyük başarıların büyük hedeflerle geldiğini de ifade eden Başkan Tutal, “hedefimizi her zaman büyük tutuyoruz. Vizyonumuz insanlığa hizmet etmenin yanında termal alanda adından söz ettiren bir Seydişehir inşa etmektir. Büyük başarılar her zaman, büyük hayaller ve hedeflerle birlikte gelmiştir. Seydişehir’imiz adına büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu hedeflerimiz doğrultusunda yeni yatırımlarının önünü açarak istihdam oluşturmaya, katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda termal bölgemizdeki arsaların yatırım şartıyla ihalesinin yapılmasının akabinde bu bölgemize özel müteşebbislerimiz tarafından kazandırılacak olan 5 yıldızlı lüks oteller, butik oteller ve müstakil yatırımlarla şehrimiz termalde daha da büyüyecek ve İç Anadolu’nun termalde yeni başkenti Seydişehir olacak. Yeni başarılara, yeni hedeflere birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.