BAŞKAN ATALAY’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.02.2022 - 13:43, Güncelleme: 27.02.2022 - 13:43
 

BAŞKAN ATALAY’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında barışa, kardeşliğe vurgu yapan Atalay, Tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutladı.   Kandillerin müstesna geceler olduğunu ifade eden Atalay, “Allah’ın rahmet elçisi, yaratılmışların en şereflisi olarak insanlığa gönderdiği  son Peygamber Hz. Muhammed Mustafa (S.AV.) Efendimizin’in ilahi emirle Miraca çıkarak Yüce Allah ile görüştüğü gün olan Miraç Gecesi insanların Allah’ın rahmetine, merhametine ve bereketine ulaştığı önemli gecelerden biridir. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Hem ülkemizde hem de dünyada barışı sağlayacak uzlaşmacı tavırlar sergilemenin yollarını arayalım. Kin ve nefret yerine, sevgi ve barış tohumlarının ekilmesine çalışalım inşallah” dedi.   Tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutlayan İlçe Başkanı Atalay,” Gönüllerimizin heyecanla dolduğu, ellerin semaya açıldığı bu gecede Rahmân ve Rahim olan Allah’tan affedilmeyi, huzura ermeyi, bereket ve ihsanı  dileyelim. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili’nin Seydişehirli hemşerilerime ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” şeklinde konuştu.
AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında barışa, kardeşliğe vurgu yapan Atalay, Tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutladı.

 

Kandillerin müstesna geceler olduğunu ifade eden Atalay, “Allah’ın rahmet elçisi, yaratılmışların en şereflisi olarak insanlığa gönderdiği  son Peygamber Hz. Muhammed Mustafa (S.AV.) Efendimizin’in ilahi emirle Miraca çıkarak Yüce Allah ile görüştüğü gün olan Miraç Gecesi insanların Allah’ın rahmetine, merhametine ve bereketine ulaştığı önemli gecelerden biridir.

Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Hem ülkemizde hem de dünyada barışı sağlayacak uzlaşmacı tavırlar sergilemenin yollarını arayalım. Kin ve nefret yerine, sevgi ve barış tohumlarının ekilmesine çalışalım inşallah” dedi.

 

Tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutlayan İlçe Başkanı Atalay,” Gönüllerimizin heyecanla dolduğu, ellerin semaya açıldığı bu gecede Rahmân ve Rahim olan Allah’tan affedilmeyi, huzura ermeyi, bereket ve ihsanı  dileyelim. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili’nin Seydişehirli hemşerilerime ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.